0

PHOTOS Gwen Stefani beschermt haar porceleine huidHolla Back Girl Gwen Stefani staat bekend om haar rimpelloze gezicht en stralende porseleinen huidje. Gisteren vierde de zangeres Independence Day met haar twee kleine zoontjes en zo kwamen we achter het geheim van haar vlekkeloze huid.

De 43-jarige Gwen Stefani bracht de dag in de zon door met haar twee zoontjes Kingston en Zuma, terwijl ze haar gezicht afschermde met een enorme grote paraplu. De No Doubt zangeres droeg een compleet zwarte outfit met haar signature rode lippenstift en had haar zoontjes in matchende T-shirts gekleed. Terwijl wij hier in  Nederland er behoorlijk van balen dat we nog niet aan onze tan hebben kunnen werken, zouden we beter een voorbeeld aan Gwen kunnen nemen.

De key tot een rimpelloze huid is uit de zon blijven en elke dag insmeren met een beschermende dagcrème, maar om om een stralende dag met een paraplu op stap te gaan? Dilemma, dilemma. We willen geen rimpels, maar een beetje zon op je gezicht is toch ook wel heel fijn.Gwen Stefani6 Gwen Stefani Gwen Stefani5 Gwen Stefani4 Gwen Stefani3

Gwen Stefani2

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties