0

HK 150Heidi Klum heeft het ontzettend druk met haar werk als presentatrice, haar eigen lingeriemerk en haar vier jonge kinderen en een jonge toyboy. Toch had het model dit weekend de tijd om met haar hele gezin iets cultureels te doen.

Heidi nam haarkids mee naar een balletvoorstelling en daarvoor waren haar twee dochters in vol ornaat. De oudste van het viertal mag dan pas tien jaar oud zijn, toch was ze druk in de weer geweest met haar moeders make-up. Het jonge meisje droeg voor de gelegenheid een zwarte pailletten top, een paars peplumrokje én hakken en had op haar lippen roze lipstick.

Heidi’s andere dochtertje, die ze kreeg samen met Seal, zag er cute uit gehuld in een goud paillettenvestje, een roze met goud jurkjes, gouden ballerinaatjes en met eveneens mama’s lipstick op. De 41-jarige mama liet de make-up achterwege en zag er stunning uit in een all black outfit.

Terwijl Heidi voorop liep terwijl ze haar dochters goed vasthield, liep haar 28-jarige toyboy er verveeld achteraan. Het hele gezin Klum zag er duidelijk enthousiast uit, maar Vito had alleen oog voor zijn telefoon. Daarnaast zag Schnabel er een beetje shabby uit met een mosterdgele trui, zwarte broek en slip ons.

Ben je benieuwd hoe het gezin van Heidi Klum eruitzag? Bekijk dan de foto’s hieronder.

  • BP_28058115
  • BP_28058117
  • BP_28058123
  • BP_28058127
  • BP_28058133
  • BP_28058204

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties