0

Heidi Klum showt diep decolleteHeidi Klum is één van de best betaalde topmodellen ter wereld. De schone van Duitse afkomst zit met haar veertig jaar nog steeds strak in haar vel. Dit bewijst ze door regelmatig halfnaakte foto’s online te plaatsen.

Over het algemeen bezit Heidi over een goed gevoel voor stijl, maar soms slaat ze de plank even finaal mis. Het topmodel werd onlangs gespot in een maxi dress met panterprint en diep decolleté, zowel van voren als aan de achterkant. Om haar heupen heeft ze een brede riem gegespt wat haar figuur geen goed doet. In haar rechterhand draagt ze een shopper in, wederom, panterprint. Doordat de kleuren van de prints verschillen, vloekt de combinatie met elkaar.

Al met al is de outfit niet echt flatterend. Door de drukke print en de gesp riem doet het ons nog het meeste denken aan een vrouwelijke Elvis. Jammer Heidi, de volgende keer moet je de panterprintjes maar overlaten aan Nel Veerkamp.

Bekijk de foto’s hieronder.Heidi Klum met diep decollete Heidi Klum met diep decollete Heidi Klum met diep decollete Heidi Klum met diep decollete Heidi Klum met diep decollete

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties