0

CA: ARBYS ACTION SPORTS AWARDSKim Kardashian heeft altijd beweerd niet aan plastische chirurgie te doen, behalve hier en daar een heel klein beetje botox. Maar als we kijken naar hoe Kim er een paar jaar geleden uitzag, lijken er nu toch wat dingen anders. Heeft de reality ster echt gewoon goede genen, of is ze toch een handje geholpen door iemand anders dan moeder natuur?

Oordeel zelf, maar de neus van Kim lijkt toch echt iets smaller, de haarlijn wat hoger, en ook aan haar kin lijkt het één en ander verandert. Haar huid vertoont nog steeds geen rimpeltje meer dan zes jaar geleden. Heeft de Kardashian toch meer laten doen dan alleen een beetje botox of is het een kwestie van goed aangebrachte make-up? Volgens Kim geen van beide; ze zegt dat het ligt aan dure huidverzorging en goede lingerie. Yeah right. 

Volgens een Londense plastische chirurg zou Kim wel degelijk op de operatietafel hebben gelegen. Zo zou ze fillers in haar wangen hebben laten zetten, haar gezicht hebben laten liften en haar neus laten verbouwen.

Bekijk de foto’s Kim Kardashian hieronder en see for yourself. 

Kim Kardashian in 2006

Kim Kardashian in 2006

Kim Kardashian tijdens de Mademoiselle C party van Carine Roitfeld in 2013

Kim Kardashian tijdens de Mademoiselle C party van Carine Roitfeld in 2013

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties