0

10903426_1408191669473137_812222221_nJe kunt heel veel zeggen over Moschino maar het kledingmerk heeft de laatste tijd niet echt designs waar een doorsnee modeliefhebber in zal lopen. Alleen de Rihanna’s, Miley Cyrussen en eventueel bloggers als Chiara Ferragni komen er mee weg. Dat maakt hun shows echter niet minder smakelijk om naar te kijken.

Gisteren werd de nieuwe najaarscollectie van Moschino getoond op de catwalk tijdens Milan Fashion Week en Gigi Hadid was onder andere ingeschakeld om de outfits te showen. De blondine verscheen op de catwalk in een oranje donsjack gecombineerd met een gifgroene leren crop top en een lederhosen in dito kleur met bretels. Op haar hoofd prijkte een paars hoedje en haar voeten waren gestoken in laarsjes van dezelfde kleur.

De andere outfit die het model droeg was een zwarte lange mermaid dress met graffiti erop en matchende lange handschoenen. Dankzij haar schoonheid en attitude kwam het half-Nederlandse model met allebei de outfits weg. Eén ding kunnen we met zekerheid zeggen: er is een nieuw topmodel ‘geboren’!

Bekijk de foto’s van Gigi op de Moschino catwalk hier!

(Beeld: www.maybelline.nl)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties