0

PHOTOS gaat paris hilton trouwenWe hebben Paris Hilton vaak met minder kleding aangezien, meestal was dit op een rode loper of tijdens een feest. Het verbaast ons dan ook dat de socialite op het strand van Hawaii koos voor een degelijke monokini en een lange jurk.

Het leven van Paris Hilton is maar zwaar; de ster vliegt de wereld rond om op verschillende rode lopers en feestjes te verschijnen en daarom genoot ze nu van een welverdiend dagje strand samen met haar, nu nog, vriend River Viiperi. Na een paar dagen flink te hebben gepartyed met alle sterren en modellen tijdens het Cannes Film Festival, waar champagne en jachten op het dagelijkse menu stonden, nam Paris haar rust op  het strand.

Dankzij een tweet van River, waar hij Paris zijn ‘future wife‘ noemde draaien de geruchten over een aanstaand huwelijk overuren. Of er echt een bruiloft aan zit te komen en River Paris Hilton inderdaad binnenkort zijn vrouw mag noemen is nog niet bekend. Voor alsnog genieten ze van hun eerste jaar samen.

Bekijk de foto’s hieronder.

Paris Hilton Paris Hilton2 Paris Hilton3 Paris Hilton4 Paris Hilton5 Paris Hilton6

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties