0

sarah jessica parker matthew broderick woning te koop 150Als Sarah Jessica Parker geen liefde voor mode had, dan heeft ze dat wel gekregen tijdens de opnames van Sex And The City. Vanzelfsprekend ziet haar woning er net als haar outfits ook fantastisch uit én is ze in het bezit van een prachtige walk-in-closet voor al haar modepareltjes.

Het stulpje waar ze woont in NY heeft een woonoppervlakte 632 vierkante meter en bevat vijf slaapkamers, zeven badkamers, een verdiepinggrote master bedroom met een terras en dus een inloopkast. De bovenste etage is de zogenaamde familiekamer en heeft twee ramen in het platte dak waardoor het daglicht mooi naar binnen valt. Sarah’s boeken krijgen een plaatsje in haar megagrote boekenkasten in de family room. Het pas gerenoveerde huis beschikt ook nog eens over zeven openhaarden en een split-level tuin.

Ondanks dat het huis écht een droomwoning is, een stuk groter dan het Carrie appartementje in Sex And The City, hebben Sarah Jessica Parker en haar man Matthew Broderick het voor een vraagprijs van maar liefst 22 miljoen dollar op de markt gezet.

Nieuwsgierig? Bekijk de foto’s hieronder!

  • BP_24910646
  • BP_24910647
  • BP_24910679
  • BP_24910680
  • BP_24391914

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties