0

doutzen cannes 2015 dior jurk 640Het Cannes Film Festival is in volle gang dus we zullen de komende dagen nog wel wat jurken keuren die we voorbij zien komen op de rode loper. Ook Doutzen Kroes is neergestreken in Cannes en stapte gisteren weer op de red carpet om de première van de film Sicario bij te wonen.

Naast Doutzen, was tevens ex Victoria’s Secret collega Adriana Lima van de partij. Beide dames hebben looks om van te dromen maar helaas konden we alleen kijken naar de rare lengte van de jurken van de lingeriemodellen op de rode loper: de robes waren bij allebei nauwgesloten en eindigden net boven of net op de enkel.

Adriana droeg een jurk van Ulyana Sergeenko in een zwarte fluwelen stof die, behalve de rare lengte, wel goed zat. Doutzen had zichzelf gehuld in een wit-zwarte robe van Dior. Normaal vinden we de looks van dit merk geweldig, maar bij Doutzen zat de jurk gewoon slecht. Hij leek gekreukeld en toen ze omdraaide om een kushandje naar de camera’s te werpen, zag de jurk er al helemaal slecht uit aan de achterkant.

Jammer! Bekijk de foto’s van Doutzen en Adriana hier!

(Beeld: www.instagram.com/doutzen)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties