0

PHOTOS amfar galaGisteravond vond in Cannes het AmFAR Cinema Against AIDS Gala plaats en de mooiste mensen van de wereld verzamelden zich daar in Hôtel du Cap-Eden-Roc om gezamenlijk met de voetjes van de vloer te gaan voor het goede doel.

Karlie Kloss, Doutzen Kroes, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Lara Stone en Jourdan Dunn lieten hun beste moves op de dansvloer zien en zorgden daarmee voor het hotste feestje ooit. Carine Roitfeld organiseerde speciaal voor de gelegenheid een modeshow met black and white thema en de unieke ontwerpen die op de catwalk geshowd werden, zullen geveild worden voor het goede doel. Vorig jaar bracht het AmFAR Gala maar liefst 35 miljoen dollar op en als we naar de gasten en hun stunning rode loper looks kijken, zal dat bedrag dit jaar best eens overtroffen kunnen worden.

De celebs zagen er stuk voor stuk sizzling uit voor de avond vol glitter, glamour en party. Kendall Jenner betrad de rode loper in Calvin Klein, Doutzen in Margiela, Karlie Kloss in Tom Ford en Jourdan Dunn in Vera Wang.

Klik hier voor de foto’s van de feestende modellen en bekijk de leukste Instagram kiekjes hieronder.

Een foto die door karliekloss is geplaatst op

Een foto die door karliekloss is geplaatst op

  • #Amfar here we come!!! @lorealparisofficial #cannes2015
    #Amfar here we come!!! @lorealparisofficial #cannes2015
  • Lorealistas in da house!!!!! @lorealparisofficial #Amfar #Cannes
    Lorealistas in da house!!!!! @lorealparisofficial #Amfar #Cannes

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties