0

familyFashion is a family affair. Zo zien we regelmatig fashionable zusjes voorbij komen, zoals de Olsen Twins. Maar er zijn ook hele families die ontzettend modieus zijn, zoals de Kardashians. Zelfs het jongste telg van deze families zijn al in de mooiste en onbetaalbaarste outfits gehuld.

De kleintjes van de fashionable families gaan mee naar modeshows of verschijnen zelfs al in campagnes. Ze weten als geen ander hoe ze voor de camera moeten poseren. Van de zestienjarige, bloedmooie Lily-Rose Depp die al over de catwalk van Chanel paradeert tot de kleine North West.

 • Beckham familie
  Mode zit in het bloed van deze familie, maar de kleine Harper steelt de show. In 2014 werd Harper Beckham uitgeroepen tot het meest stijlvolle celebrity-kind.
 • Hudson Kroenig
  Met een Abercrombie & Fitch model als vader en Karl Lagerfeld als peetvader loopt de kleine Hudson Kroenig er immer fashionable bij. Laatst liep de kleine Kroenig nog samen met Cara Delevigne over de catwalk van Chanel.
 • North West
  Natuurlijk mag de kleine North niet in dit lijstje ontbreken. Door mama Kim en papa Kanye wordt het schattige meisje in de mooiste kleding gehuld, zoals deze schattige Balmain blazer.
 • Haven en Honor Warren
  Haven en Honor, de twee dochters van Jessica Alba zijn zeker niet bang voor de camera. Beide meisjes worden door mama Alba in mooie duurzame kleding gestoken.
 • Beyonce Blue
  Blue Ivy Carter mag natuurlijk niet in deze rij ontbreken. De dochter van Beyonce en Jay-Z heeft een garderobe waar iedere vrouw alleen maar van kan dromen. Ook zijn Queen B en de kleine Blue vaak te vinden in matching outfits. Te schattig!
 • Lily-Rose
  Ze is bloedmooi én de dochter van de sexy Johnny Depp en de prachtige Vanessa Paradis. Net als mama loopt ze op jonge leeftijd al shows voor onder andere Chanel. Lily-Rose Depp is überstylish!

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Birgit Roobol)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties