0

baftas 2015 outfits 150Gisteravond werden niet alleen de Grammy’s uitgereikt, Londen stond in het teken van de film en wel door het vergeven van de British Academy Film Awards. Winnaars waren onder andere Boyhood en The Theory of Everything en Julianne Moore, voor haar rol in Still Alice, en Eddie Redmayne, voor zijn rol in The Theory Of Everything, ontvingen awards voor beste actrice en acteur.

Omdat veel sterren aanwezig waren bij de Grammy’s, was de opkomst bij de BAFTA’s mager te noemen. Op de rode loper verschenen voornamelijk mensen die genomineerd waren, waaronder natuurlijk Julianne Moore. De actrice had zichzelf gehuld in een rode jurk van Tom Ford. Reese Witherspoon zag er stunning uit in een simpele paarse robe van Stella McCartney.

Toekomstige Bond girls Lea Seydoux en Monica Bellucci poseerden naast elkaar op de red carpet. Lea had een beeldschone gele jurk aan van Prada en Monica had natuurlijk een robe aan van haar favoriete merk Dolce & Gabbana. Keira Knightley koos er opnieuw voor om haar zwangere buikje te verhullen in een robe, dit keer van Giambattista Valli.

Amy Adams droeg een witte jurk van Lanvin: normaal gesproken zijn robes in die tint vaak een misser maar de actrice kwam er goed mee weg. Dianna Agron koos ook voor een robe van Lanvin.

Bekijk de jurken hieronder!

 • Amy Adams in Lanvin
  Amy Adams in Lanvin
 • Dianna Agron in Lanvin
  Dianna Agron in Lanvin
 • Keira Knightley in Giambattista Valli
  Keira Knightley in Giambattista Valli
 • Lea Seydoux in Prada en Monica Bellucci in Dolce & Gabbana
  Lea Seydoux in Prada en Monica Bellucci in Dolce & Gabbana
 • Julianne Moore in Tom Ford
  Julianne Moore in Tom Ford
 • Reese Witherspoon in Stella McCartney
  Reese Witherspoon in Stella McCartney

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties