0

MK A 150Het is al van jongs af aan onze favoriete tweeling: Mary Kate en Ashley! Ze speelden al te schattig als baby’s in Full House, daarna speelden ze de coole tweeling in films als Our Lips are Sealed en Holiday in the Sun. Tegenwoordig bewonderen we ze vanwege hun bijzondere eigen stijl en hun kledinglijn The Row.

Je kan de tweeling tegenwoordig uittekenen in oversized kleding, een grote zonnebril en een golvend kapsel. Zo verschenen de dames ook ten tonele bij een gezamenlijk bezoekje aan de tandarts. Dokter Michael Apa postte een paar kiekjes ervan op zijn persoonlijke Instagram, waardoor we kunnen meekijken hoe zo een afspraak eraan toegaat bij de meiden.

Op de foto’s ziet het er gezellig uit, een stuk gezelliger dan wij het doorgaans hebben bij onze tandarts. Ashley mag een rondje paardjerijden op de rug van Mary Kate en beide dames maken nog een eigen foto met de tandarts. Inmiddels zijn de bovenste twee foto’s verwijderd van Instagram. De foto van hem en Mary Kate heeft dokter Apa nog wel online staan.

Bekijk alle foto’s van het gezellige tandarts bezoekje hieronder.

  • MK A 500
  • A 500
  • MK 500
    @doctorapa: "#tastemakers hangout #drapa"

(Beeld: www.instagram.com/doctorapa)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties