0

modeflaters 23 sep 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebsdragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Demi Lovato
  Dat zangeres Demi Lovato een paar kilootjes aangekomen is, is geen geheim. Dat ze nu wat voller (lees: niet graatmager) is, is geen enkel probleem alleen moet ze zich niet in strakke SM-achtige pakjes wurmen. Zwart kleed over het algemeen af, alleen werkte dit voor Demi niet bepaald.
 • Iggy Azalea
  In principe kan het jurkje ermee door, al bezorgen alle kleurrijke vlakken ons hoofdpijn en is hij wat aan de korte kant. De huidkleurige panty met gaas en daaronder zwarte enkellaarzen zijn een absolute no go. Voortaan de panty achterwege laten en het schoeisel inruilen voor een paar beeldige pumps. Wellicht dat Iggy Azalea er dan niet wat minder trashy uitziet (o ja, ook wat minder make-up!).
 • Jennifer Lopez
  Inderdaad animal print is nog steeds in, alleen is dit een absolute overkill. De blauwe lak slangenprint voor de jurk, de tas én de schoenen maken het geheel ordinair. Daarnaast is het jurkje zo kort dat Jennifer Lopez haar booty vast aan de achterkant eronderuit steekt.
 • Lady Gaga
  We zijn wel wat gewend van de extravagante Lady Gaga, maar ze wist ons weer te verbazen met dit 'nietsverhullende' outfitje. Waarschijnlijk was dit keer De Kleine Zeemeermin haar inspiratie. Doe ons een plezier en trek voortaan stof aan in plaats van schelpen op je borsten te plakken.
 • Rita Ora
  Er gaan geen week voorbij zonder een modeblunder van Rita Ora. De jurk met daaronder een plasticachtige legging met rijgdetail dat doorloopt in de schoenen en daarop een stoer jack is totaal geen combinatie. Ze kan beter haar styliste ontslaan, want we kunnen ons niet eens herinneren wanneer we Rita voor de laatste keer in iets geschikt zagen verschijnen.
 • fergie
  Fergie is op het shirt en haar dijhoge laarzen na de rest van haar outfit vergeten. Door het shirt heen zie je haar slip zitten en zulk schoeisel is alleen geschikt voor dames van plezier. De overdreven ketting maakt het niet veel beter. Wel complimenten voor haar figuurtje!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties