0

PHOTOS De modeflaters van deze weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Britney Spears

Geloof het of niet; Britney Spears gaat in dit outfitje naar de kerk. Zelfs dat buiten beschouwing latend, vinden we het niet een geslaagde look. Lelijke schoenen, lelijke kleur top en een lelijk motiefje.

Reese Witherspoon

Voor boodschappen doen mag je heus wel een comfortabel outfitje aantrekken, maar Reese Witherspoon gaat een stap (of tien) te ver met deze look.

Lana Del Rey

Trucket alert! Lana Del Rey houdt van casual en het dragen van een pet, maar wij kunnen niet geloven dat ze geen beter outfitje in de kast heeft liggen. En die pose, die maakt het al niet beter.

Eva Herzigova

Kun jij het je voorstellen dat die topmodel Eva Herzigova is? Wij ook niet. Wat een slobberige outfit! Dat ze hiermee over straat durft...

Scout LaRue Willis

Ook Scout LaRue Willis (jawel, de dochter van Bruce Willis en Demi Moore) kan er wat van. Hoewel ze sinds haar geboorte in de spotlights staat, getuigd dit outfitje van weinig stijlgevoel. Ze kan beter een voorbeeld nemen aan zus Rumer.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties