0

ModeflatersVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die de celebs dragen en dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Kristin Wiig
  Actrice Kristin Wiig is super grappig op het witte doek, helaas is haar Golden Globe jurk dat niet op de rode loper. De jurk druipt tragisch van haar schouders richting het ride tapijtje. Mocht de actrice binnenkort met de rest van Hollywood richting St. Barths vertrekken, dan kan ze het gewaad altijd nog dragen op de luxe jacht van Leonardo DiCaprio.
 • Lena Dunham
  Ow, Lena. We vinden je zo leuk, maar je kledingkeuze is zo dramatisch. Om nog maar de zwijgen over de met gel geplette playmobiel coupe. Leuk, dat peek-a-boo effect, maar die awkward witte beentjes hadden we liever niet gezien.
 • Jemima Kirk.ejpg
  Girls actrice Jemima Kirke is net als collega Lena Dunham een hopeloos geval op de rode loper. Blijkbaar had Jemima het idee dat de carpet bij de drapes hoort te matchen en hulde zich daarom in een gordijn.
 • Melissa McCarthy
  Wat is het met grappige dames en red carpet looks? Ook funny girl Melissa McCarthy stelt met haar look teleur. Fransjes, ruches, plooien, strikken en rimpels. Het is too much Melissa! Niet alleen je tenen mogen ademen op de rode loper!
 • Lana Del Rey
  Is het een zeemeermin? Nee, het is Lana Del Rey in een Versace kleurige japon met een opgeföhnde coupe die de zwaartekracht niet kon weerstaan. Next time zien we liever weer die frisse sixties verschijning die we van Lana gewend zijn.
 • Rosamund Pike
  Rosamund Pike ziet er geweldig uit. De Gone Girl actrice is kort geleden bevallen en haar figuurtje is jaloersmakend. Toch is de jurk behoorlijk treurig. De bandjes hangen er troosteloos bij, de jurk zwiept inspiratieloos over de red carpet en de cut-outs hangen triest rond haar middel.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties