0

modeflaters 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die de celebs dragen en dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Amber Rose seen leaving Garden Nail Spa
  Amber Rose (model en ex van Kanye West en Wiz Khalifa) liet zich nieuwe nep-nagels aanmeten en ging daarvoor eventjes de deur uit gehuld in een comfortabel outfitje. Amber Rose vond een legging wel zo makkelijk, maar het ziet er allesbehalve charmant uit, want de camel toe is echt níet te missen. En helaas kwamen de paparazzi aangesneld om dit niet charmante momentje vast te leggen...
 • Lindsay Lohan seen arriving at JFK airport in New York
  Lindsay Lohan werd gespot op het vliegveld in New York en het leek erop alsof ze maar iets uit de kast had gepakt. Bij haar outfit, bestaande uit zwart en lichtroze, matchte ze een feloranje tas en paarse muts en aan haar voeten droeg ze Kenzo ballerina's. We worden nogal afgeleid door het ratjetoe aan kleuren. De actrice had zeker níet gekeken naar de off-duty airport looks van Miranda Kerr: linsday kan daar zeker nog wel wat van leren.
 • Kiesza hosts at Foxtail
  Zangeres Kiesza wordt keer op keer in bizarre outfitjes gespot en tijdens het hosten van een feestje in Las Vegas was het weer zover. Eigenlijk hoeven we hier niet zoveel woorden aan vuil te maken. Tijd voor een andere styliste? Vooral dat jack en de broer zijn fugly!
 • Keri Hilson at Chateau
  Zangeres Keri Hilson zette op 2 januari de bloemetjes buiten in Las Vegas. Letterlijk, want ze droeg een top met grote vleermuismouwen bedrukt met groenblauwe bloemenprint. Ze combineerde het met een beha, een ultrakort broekje en black high heels. Los zijn de items mooi, maar dit is wel érg veel naakt. Rihanna zou er zelfs bijna van schrikken...
 • Kaley Cuoco was getting Starbucks and walking her puppy
  Kaley Cuoco werd een paar dagen na haar neu operatie gespot met haar hondje om een koffie te halen bij Starbucks. Dankzij deze outfit ziet het eruit dat de Big Bang Theory actrice niet zo heel veel zin had om naar buiten te gaan (ook wel logisch misschien). Maar in zo'n lelijk outfit val je juist op en dat was vast niet de bedoeling...
 • Palm Springs International Film Festival Awards Gala
  Julianne Moore had zich voor Palm Springs International Film Festival gehuld in een rode jurk van Delpozo. De actrice is helemaal fan van het New Yorkse modehuis, maar wij hebben zo onze twijfels bij de fitting van de jurk. De jurk staat Julianne zeker niet lelijk, maar het accent wordt totaal niet op haar mooie figuur gelegd vanwege het super rechte outfitje. De mouwen zijn ook nogal apart... Jammer!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties