0

MODEFLATERSVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die de celebs dragen en dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • BP_28037933
  Rita Ora wist weer eens een grote indruk achter te laten met haar outfit, maar niet op een positieve manier. De zangeres verscheen in een rode loper op de red carpet met daaronder een zwarte net panty en pumps. Het geheel was rampzalig had beter daar op de grond kunnen blijven liggen waar ze het had gevonden.
 • BP_28047454
  Dit is geen Miley Cyrus of Cara Delevingne, maar Kaley Cuoco die alvast in de kerststemming probeert te komen met een heel erg foute outfit. De trui met de kop van een rendier op een sportshortje met UGGS en een beanie zijn duidelijk geen goede combinatie. Big, Bang, Failure!
 • BP_28049317
  We zijn blij dat Paris Hilton haar Barbie Moschino pakjes eindelijk eens een keer in de kast heeft laten hangen, maar om dan de deur uit te gaan in een pyjama hoeft ook weer niet. Dit soort outfits horen alleen thuis op de bank voor een filmmarathon, maar mogen onder geen enkele omstandigheden de deur verlaten.
 • BP_28050660
  Jennifer Lopez ziet er fantastisch uit voor haar leeftijd en kan haast alles hebben. Haar probleem is alleen dat ze vaak té sexy arriveert op events. De jumpsuit kan ze prima hebben, maar door het veel te diepe decolleté komt de zangeres ordinair over. Overigens wel een goede imitatie van een wassenbeeld J.Lo!
 • BP_28050900
  Je moet misschien drie keer kijken, maar dit is toch echt Rihanna die op je afgerend komt. We hebben geen idee wat de bad girl bezielde toen ze dit aantrok, maar we hopen dat ze het nooit nog eens doet!
 • BP_28057195
  Sinds Drew Barrymore kinderen kreeg, blijft zij haar uiterlijk verwaarlozen. Als je deze dame over straat ziet lopen zie je een huismoeder, maar totaal geen celeb. Hopelijk verruilt Drew snel haar flodder kleding voor mooie designerkleedjes.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties