0

MODEFLATERVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die de celebs dragen en dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • BP_28022511
  Hier moeten we toch echt even de woorden van Grumpy Cat lenen: "Um, no!" Je hebt lekkere billen Rita, maar moeten we die echt zien? "Um, No!"
 • BP_28005467
  Iedereen herinnert zich nog het sexy dansje en pakje van LiLo in Mean Girls. Lindsay waagt zich opnieuw aan een sexy kerstvrouwen look alleen slaat ze de plank een beetje mis. Wij zeggen "Jingle Bells" op repeat en schudden met die heupen, Swinging Santa's dubbelganger is geboren.
 • BP_28014903
  We horen het Kim Kardashian zingen "Ik maak je horizon breed, toon je wonder na wonder. Alles even bijzonder op een perzisch toverkleed. Vlieg met me mee". Maar, nee helaas Kim je bent niet prinses Jasmine en Kanye is niet Aladdin en North is niet Abu. Volgende keer beter.
 • BP_28008001
  Lief! Mommy Gwen Stefani heeft overduidelijk een knutselmiddagje met haar boys Zuma en Kingston gehad. Super schattig dat haar kids met het lijmpistool emblemen op haar outfit mochten plakken. Alleen niet helemaal geschikt voor op de rode loper, of wel mams?
 • BP_28030772
  Ja, we begrijpen 'm wel deze vliegveld look van Paris Hilton. Menig shopping weekend naar Londen of Parijs eindige in een soort gelijke look. Alles, maar dan ook alles aantrekken wat je hebt gekocht zodat je koffer dicht kan en nog mee mag met de handbagage. Alleen is geld besparen bij Paris waarschijnlijk niet de achterliggende gedachte bij deze look.
 • BP_28030023
  Ow, ow Kris Jenner. Op het eerste gezicht lijkt er niet zoveel mis met de outfit. Pumps, prima. Pantalon, Prima. Blazer, priii...umm. Please Kris, calm your tits!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties