0

modeflaters 640 9 dec 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die de celebs dragen en dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • miley cyrus
  Juist wanneer je denkt dat Miley Cyrus niet verder kan zinken met haar modekeuzes, flikt ze het weer. De discobal tepelplakkers en de string boven de zilveren glitterpanty valt wat ons betreft in de categorie grootste modeflater EVER!
 • Lady Gaga
  Zag Lady Gaga er gisteren nog stunning uit in een wit ensemble, het kon ook niet anders dat deze dame ook een modeflater slaat deze week. Het lijkt net of zij door een beer bewerkt is en overal wonden heeft. Het gehele plaatje doet ons aan de boze heks uit een Disney film denken.
 • Lindsay Lohan
  Doet Lindsay Lohan hier een poging om mee te mogen doen aan Dancing With The Stars? Een jurkje met zoveel gouden pailletten en ook nog eens knalroze veren, is alleen geschikt voor dat soort programma's. Daarnaast matchen de grijsbruine slangenprint pumps niet met het jurkje.
 • BP_27989934
  Normaal ziet Gwen Stefani eruit om door een ringetje te halen, alleen begrijpen wij dit cropped joggingpak niet helemaal. De vlammetjes op het pak nam zij wel heel serieus, door ook nog eens een lok van haar manen die kleuren te verven.
 • Paris Hilton
  Op 33-jarige leeftijd moet je wel klaar zijn met de illusie dat je een Barbie bent, maar helaas denkt Paris Hilton dit nog steeds. De Moschino Barbie collectie is haar op het lijf geschreven en ze combineert het liefst alle stukken uit de collectie met elkaar. Zet die roze bril nou eens af en kleed je iets volwassener Paris!
 • Rita Ora
  Rita Ora heeft weer eens snel iets uit haar kast gevist en aangetrokken wat een complete mismatch oplevert. De sweater is fantastisch maar niet voor op de rode loper. Het ultrasexy rokje, met wel gevaarlijk hoge splits, zou beter staan met een nette zwarte blouse. En laat alsjeblieft je pony bijknippen!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties