0

modeflaters 2 dec 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die de celebs dragen en dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • BP_25307721
  Is Hilary Duff zich vergeten aan te kleden nadat ze haar bed uit is gestapt? De actrice lijkt nog haar pyjama aan te hebben, die haar ook nog eens veel dikker laat lijken dan dat ze is. Comfortabel kan ook op een fashionable manier, zonder je voeten te steken in veredelde pantoffels en je PJ's.
 • BP_25298465
  Katy Perry heeft twee uiteenlopende mode excessen: ze ziet eruit om door een ringetje te halen of ze slaat een giga modeflater. Helaas was deze week het laatste het geval. De zangeres verscheen op de rode loper in een doorzichtig gewaad waar haar private delen beschermd werden door talloze pailletten. Haar tulband kon haar skanky look niet redden.
 • BP_25298357
  Rita Ora heeft een nieuwe manier gevonden om zichzelf aan te kleden: leg de lelijkste items op een bed en rol erdoorheen. Het eindresultaat is deze outfit van de zangeres. Denim kan altijd, maar dit oversized gewaad absoluut niet. Daarnaast begrijpen wij de doorzichtige handschoentjes absoluut niet.
 • BP_25298524
  Angelina Jolie wil een betere vrouw worden voor haar man Brad Pitt, maar dat gaat niet gebeuren door je te kleden alsof je 65+ bent. Ze is één van de mooiste vrouwen ter wereld, maar draagt de mantelpakjes van haar grootmoeder. We zien de actrice nog liever in haar Tomb Raider outfitje dan in dit saaie ensemble.
 • BP_25299510
  Een paar Hunter laarzen is het ideale schoeisel voor als het regent. Alleen deze in combinatie met een baggy joggingbroek en een 'slaapzakjas', is het niet de meest geslaagde keuze van Rihanna. De zangeres die we vaak in revealing outfits zien, lijkt hier op een saaie huismus die alleen nog de deur uitkomt om boodschappen te doen.
 • BP_25303407
  Naomi Campbell verkoopt tijdelijk designer items in haar pop-up store waarvan de opbrengst naar de strijd tegen ebola gaat. Het model had beter een setje zelf kunnen houden om aan te trekken tijdens de opening in plaats van wat ze nu droeg. De jurk lijkt nog te dateren uit de jaren'90 toen de carrière van Naomi begon. In combinatie met de hoge zwarte laarzen is het een complete mismatch.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties