0

modeflaters 25 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die de celebs dragen en dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • BP_25249009
  Actrice Keke Palmer maakt met deze look de ene naar de andere modeflater. Dankzij haar doorschijnende top en beha begaat zij een nipple slip. Daarnaast kon zij beter kiezen voor een mooi kanten exemplaar dan deze sportversie. Het jasje dat over schouders hangt, maakt haar breder dan dat ze is waardoor ze het waarschijnlijk beter aan had kunnen doen.
 • BP_25268609
  We zijn dol op de looks van Kelly Osbourne, maar deze week sloeg ook zij de plank mis. Haar paarse signature lokken had zij als een vogelnest op haar hoofd gebonden. De jas stond onflatteus en de zwarte driekwart legging goedkoop. Die schoenen maken het, helaas, niet beter!
 • BP_25268660
  Leighton Meester had beter moeten opletten tijdens haar rol als Blair Waldorf. De actrice heeft een fantastisch figuur, wat uiteraard gezien mag worden. Helaas koos zij de verkeerde jurk, door de strepen die alle kanten opgaan worden we bijna duizelig. Haar lokken strak naar achter laten haar ouder lijken dan dat ze is en de brave pumps had ze beter in kunnen ruilen voor een fierce paar in dezelfde groene kleur als haar clutch.
 • BP_25284445
  Where to begin? Zangeres Bleona Qereti probeerde hier een Rihanna'tje te doen, wat duidelijk mislukt is. Zag RiRi er nog classy uit in haar Swarovski jurk, de Albanese zangeres zag er ontzettend ordinair uit met haar goedkopere stringetje en tepelstickers.
 • BP_25286510
  We kijken graag naar het afgetrainde figuur van Jennifer Lopez maar dat was helaas afgelopen weekend niet het geval. Voor de AMA's koos de zangeres voor een jurk met behoorlijk veel cut-outs, waardoor ze eerder leek op een gogo-danseres. De kleur van de robe matcht ook net niet met haar huid waardoor de anders zo heerlijk gebronsde zangeres er wat flets uitziet.
 • BP_25286541
  Zendaya Coleman had nog een stuk gouden douchegordijn over, dat zij transformeerde naar een tweedelig pak. Het ensemble hangt maar een beetje om haar tengere lichaam heen en draagt haar eerder dan andersom. Na het event is de zangeres nog van plan om ergens een duik te nemen, te zien aan haar bikinitopje.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties