0

MODEFLATERSVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die de celebs dragen en dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • BP_25232167
  Hilary Swank is natuurlijk niet meer één van de jongste in Hollywood, maar met haar killer legs en ditto body kan de Oscar winnares veel hebben. Toch hadden we dit outfitje eerder verwacht bij één van de Jenner zusjes. De korte sleep bij de minirok heeft totaal geen toegevoegde waarde voor het zwart-witte ensemble. Hilary's look is niet om te huilen, maar ze kan zó veel beter.
 • BP_25234810
  De roze lokken van Lily Allen vonden de meeste mensen al niets, maar met bijpassende roze fur jas lijkt de zangeres net een wandelende suikerspin. De open sandalen onder de warme winterjas zorgen voor een bizar plaatje en vooral in combinatie met het joggingpak dat zij draagt onder haar roze faux bontje.
 • BP_25237204
  Als je zwanger bent mag dat tegenwoordig echt wel gezien worden, alleen verbergt Liv Tyler liever haar zwangerschapsbuikje. Haar knieën zijn niet haar beste punten, dus had ze die beter kunnen verbergen door voor een langer exemplaar te kiezen. Wel heeft ze een prachtige gloed. Jammer dat die wegvalt door de drukke print.
 • BP_25238241
  Julianne Moore kan beter haar stylist ontslaan na deze vreselijke modeflater. De prachtige roodharige actrice zou er beter aan doen om de harde zwarte kleur met haar lichte huid te vermijden en te kiezen voor zachte en romantische tinten. De panty onder het leerachtige jurkje kan echt niet en in combinatie met de enkellaarsjes mét slangenprint is een absolute no go.
 • BP_25241432
  Jennifer Lopez slaat zelden een modeflater, maar helaas dit keer wel. Voor een dagje winkelen trok Jenny haar bergwandelschoenen aan met een onflatteuze baggy broek daarop. Wel een applausje voor haar strakke paardenstaart en make-uploze look. Dat laat maar weer eens zien dat de zangeres een echte natural beauty is.
 • BP_25243719
  Doet Keira Knightley hier een gooi naar een rol als sneeuwwitje? Het witte gewaad laat de actrice er haast tien jaar ouder uitzien dan dat ze is. De bovenkant is stunning, maar niet met de wijd uitlopende kanten rok in combinatie. Als het een strakker exemplaar was geweest kreeg de Pirates of the Caribbean actrice een dikke 10!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties