0

modeflaters 11 nov 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die de celebs dragen en dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • BP_25199429
  Heeft de oma van Dakota Fanning deze jurk voor haar gebreid? Daarnaast mocht ze vast ook oma's onderbroek lenen om eronder aan te trekken. De jonge actrice probeerde wellicht sexy te zijn met het see through gevalletje, maar kwam er als een absolute modeflater uit!
 • BP_25201367
  Khloé Kardashian is onwijs goed bezig met afvallen en sporten en mag zeker trots zijn op haar figuur. Helaas wilde ze dit iets te goed benadrukken waardoor ze koos voor een jurk die een maatje te klein is. Hierdoor ontstaan er een paar rollen rondom haar middel en haar heupen lijken gigantisch in het zwarte ensemble. Dat iets dichtgaat betekent niet dat het past Khloé.
 • BP_25208591
  Karlie Kloss lijkt wel twintig jaar ouder in deze jurk! Het lingeriemodel lacht ook als een boer met kiespijn en dat is niet zo gek in dit kleedje. De rare zak aan de zijkant van de jurk lijkt er achteraf snel opgenaaid te zijn. Van haar top was nog een stukje stof over, waar ook nog even een tasje van is gemaakt.
 • BP_25210107
  Jennifer Lopez ziet er fantastisch uit voor haar leeftijd en weet dat meestal goed te vertalen naar haar look, behalve deze keer. De high waisted broek met grote opvallende gouden knopen matcht qua kleur wel met elkaar, maar wit op wit wordt vaak een tikkeltje ordinair en dat is hier ook het geval. De zilveren clutch box had ze beter in kunnen ruilen voor een goud exemplaar dat bij de knoopjes zou passen. Waarschijnlijk heeft ze fantastische schoenen aan, maar helaas kunnen we die niet zien door de te lange broek. Zelf is ze ook niet helemaal blij met haar leuk, getuige haar zure gezicht.
 • BP_25215488
  We houden van Blake Lively en haar stijl vooral nu ze zwanger is, maar dit outfitje was niet echt een geslaagde keuze. De rok die de actrice aangetrokken heeft, kon zo uit haar oma's garderobe komen en verbergt helemaal haar prachtige zwangerschapsbuikje. De denim blazer oogt wat cheap en had net zo goed van de kinderafdeling kunnen komen waar ze aan het shoppen is voor haar kindje qua design. Voortaan kan Blake beter voor haar geliefde capes kiezen, want daar scoort ze zeker punten mee.
 • BP_25217582
  Nee we hebben geen dakloze geplaatst tussen deze rubriek, want dit is echt actrice Drew Barrymore. De Charlie Angels actrice ziet er verwaarloosd uit en is bijna onherkenbaar. De veel te grote spijkerbroek en trui laten al haar vrouwelijke vormen verdwijnen. De gympen die ze aanheeft, worden nu (na een korte hype) alleen nog maar gedragen door 65+ toeristen.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties