0

MODEFLATERSVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • BP_25159172
  Helaas zien we deze week weer actrice Elle Fanning terugkomen in deze rubriek. Door de kleur van de jurk lijkt het net of de versieringen op haar lichaam zijn geverfd. Daarnaast doet dit gewaad niets voor haar boven lichaam en komt ze zelf een beetje grauw uit de verf.
 • BP_25171337
  Deze outfit is zeer geschikt voor Halloween, helaas droeg Lady Gaga dit niet op de griezeldag, maar koos ze dit gewaad voor een avondje uiteten. Gelukkig zijn we dit soort looks al van de zangeres gewend.
 • BP_25176423
  Probeert Miley Cyrus nog een rolletje te scoren in de verfilming van '50 Shades of Grey'? Dit bondage topje is alleen geschikt voor een SM party, maar zeker niet voor een benefit gala.
 • BP_25176706
  Toen actrice Lena Dunham haar lokken knal groen verfde werden er al aardig wat wenkbrauwen opgetrokken, maar nu helemaal met die lelijke uitgroei. In combinatie met de bloemenjurk lijkt het een compleet grasveldje.
 • BP_25178006
  Is Rita Ora door haar kledingkast gerold en heeft ze letterlijk alles aangehouden? Laagjes kunnen heel mooi staan, maar dit is te veel van het goede. Het mooie figuurtje van de zangeres komt nu totaal niet goed tot zijn recht.
 • BP_25179643
  Model Alek Wek lijkt met deze outfit wel twintig jaar ouder dan dat ze is. De panty in combinatie met de schoentjes dragen de meeste grootmoeders. De kleur van de jurk staat dan wel weer stunning bij haar huidskleur.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties