0

FlatersVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die de celebs dragen en dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Brian Bowen Smith Wildlife Show
  Actrice Dianna Agron (bekend van Glee) slaat met dit outfitje een beetje de modische plank mis. We weten eigenlijk niet waar we moeten kijken. Moeten we kijken naar de gele satijnen jurk of naar de jurk met gaten die er over heen zit? En, is dat een soort prikkeldraad om haar voeten? Tja, volgende keer beter Dianna.
 • Life & Style 10 Year Anniversary Event
  Zangeres Aubrey O' Day van Danity Kane had maar beter haar babyroze/huidkleurige gordijn thuis kunnen laten liggen want we weten niet helemaal wat we van deze look moeten vinden. De zangeres kan het absoluut hebben met haar curves, maar een minder flets kleurtje had een stuk sprankelender gestaan. Kwestie van durf Miss Aubrey.
 • Lady Gaga is seen arriving at her hotel after her performance at the London O2 arena
  Lady Gaga word eigenlijk elke week wel gespot in een vreemd outfitje. Dit keer werd ze gezien in een oversized leren jas dat iets wat weg heeft van een potloodventer jas. Wat er precies op haar hoofd prijkt schijnt de zangeres zelf ook niet helemaal te weten. Vandaar de niet begrijpende blik naar boven?
 • The Blacks' Annual Gala
  Zangeres en actrice Courtney Love had waarschijnlijk de bus naar school gemist en had misschien daarom nog een soort kittig schooluniform aan. Sorry, Court maar de veertien jaar ben je al vele jaren geleden gepasseerd.
 • We Can Survive Benefit for Breast Cancer at the Hollywood Bowl
  Iggy Azalea was dit weekend een show aan het weggeven tijdens de We Can Survive Benefit voor borstkanker. Nu weten we wel dat ze van de guitige en gekke outiftjes is als ze aan het optreden is maar dit keer lijkt ze wel op een circusartiest. Iggy wanneer ga je het nou eens leren?
 • Rita Ora pictured leaving her home then arrives at Heathrow Airport.
  Rita Ora houdt er wel van om te experimenteren met kleding. Deze outfit is op zich zo gek nog niet alleen als we kijken naar haar schoenen dan valt onze mond een beetje open. Rita? Was je soms van plan om een berg te gaan beklimmen?

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties