0

MODEFLATERVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebsdragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Acteur Shia LaBeouf
  Acteur Shia LaBeouf was vorige week in onze hoofdstad om een rondje om het Stedelijk Museum te rennen. Zijn atletische lichaam deed veel vrouwen hartjes doen kloppen, maar zijn sportoutfit liet mening wenkbrauw optrekken. De paarse legging in combinatie met het gifgroene shirt bezorgde ons spontaan migraine. Deze kleurcombinatie kan hij de volgende keer beter vermijden.
 • Actrice Jessica Alba
  Weinige lukt het om iedere dag in een flawless outfit te verschijnen, actrice Jessica Alba behoort tot deze kleine groep. Het moest dan ook wel eens voorkomen dat ze een steekje liet vallen. Ondanks dat haar outfit er prachtig uitzag, was ze één klein detail vergeten. Namelijk om het prijskaartje er af te knippen!
 • Actrice Naomi Watts
  Het is vanzelfsprekend dat de sterren ook wel eens een off glamour day hebben, maar actrice Naomi Watts gaat voor wel een heel on-charmante outfit. De losse jumpsuit, met de gezondheidssandalen en drie verschillende tassen later haar er haast uitzien als een dakloze. Weliswaar een dakloze met de nodige designer items, maar toch. Kies voortaan voor een jeans en een t-shirt Naomi en verbrandt dit ensemble ASAP!
 • Khloe Kardashian
  Khloe Kardashian is de laatste tijd vaker te vinden in de sportschool dan op de red carpet. Alleen hult de reality ster zich ook buiten de gym alleen nog maar in onflatteuze sportkleding. Al is dit zelfs een vooruitgang op de ordinaire kleedjes die we anders van haar gewend zijn.
 • Kim Kardashian
  Mama zei dat ik alles kon worden als ik later groot was, dus werd ik een pleister. Als dat het idee achter deze outfit dan een klein bravootje voor Kimmy. De nude top met de lichtbruine rok en grijze laarzen zien er onwijs goedkoop uit. Zal ze dit setje zelf hebben uitgekozen of manlief Kanye?
 • Zangeres Rita Ora
  Het lijkt wel of een regenboog op Rita Ora is ontploft. Ondanks de zwarte sweater ziet de zangeres eruit als een speelgoed winkel. De gekleurde stroken in haar pony en de plastic sieraden kunnen na een leeftijd van vier echt niet meer. Daarnaast is een compleet gescheurde baggy jeans met daaronder een legging nooit een goed plan.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties