0

modeflaters 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die de celebs dragen en dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan zesoms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Hilary Duff
  Zangeres Hilary Duff heeft onze gebeden verhoord en heeft EINDELIJK haar joggingkleding in de kast gelaten. Alleen deze outfit is niet veel beter. De gaten in haar truitje zijn echt een absolute no go! En de visnet panty is op dit moment alleen nog geschikt voor de dames van plezier.
 • Jennifer lopez
  Met zo een afgetraind lichaam als Jennifer Lopez kun je prima een crop top dragen. Alleen één bezet met gouden pailletten en pareltjes gecombineerd met een joggingbroek en tijgerprint sneakers had ze beter achterwege kunnen laten. Dit is duidelijk de Jenny from the block en niet de classy Jennifer die we de laatste tijd vooral gewend zijn.
 • Lily Allen
  Hoe we dit gewaad van Lily Allen precies moeten beschrijven, weten wij ook niet echt... Haar volledige ondergoed is te zien door het gehaakte 'ding' en de gouden onderkant laat haar dikker lijken dan dat ze is. Het enige fashionable aan deze afgrijselijke outfit zijn de Louboutin pumps.
 • Miley Cyrus
  Wat valt er nog te zeggen over Miley Cyrus, ze is in ieder geval het spoor totaal bijster op modegebied. Tijdens de modeshow van Jeremy Scott kwam ze met deze outfit aanzetten waar je haast een zonnebril voor moet opzetten. Alle kleurtjes en patroontjes maken het een absolute overkill. Nog een verzoek: Miley houd alsjeblieft een keer je tong in je mond.
 • Rita Ora
  Modeflaters zijn we ondertussen wel van Rita Ora gewend, maar dit t-shirt slaat ze toch wel alles. Tijdens Londen Fashion Week een shirt dragen met 'tiener kut' erop, getuigd wel van een paar 'ballen'. Had ze het t-shirt ingeruild voor een nette witte blouse dan had het nog best een geslaagde look kunnen zijn.
 • Tyra Banks
  Je zou denken dat na al die jaren in de modewereld Tyra Banks wel iets had geleerd over fashion. Met deze outfit slaat ze volledig de plank mis. Door de broek krijgt ze het figuur van een oempaloempa en staat totaal niet in combinatie met de alien bodysuit.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties