0

modeflaters 9 sep 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die de celebs dragen en dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Dakota Fanning outfit
  Eindelijk draagt Dakota Fanning een outfit met wat kleur, maar waarom zo'n vormloos geval? Wel onze complimenten voor de stunning heels!
 • Miley Cyrus
  Miley probeert haar saaie outfit op te fleuren met nogal aparte accessoires. In haar oren hangen twee marihuana bladeren en haar hele bril is bezet met pillen. Kijkt de zangeres wellicht daarom zo vreemd uit haar ogen? En toevallig weten wij dat ze geen beha op heeft (ze was hier onderweg naar de Alexander Wang afterparty) maar een paar tepelplakkers!
 • Nicki Minaj
  We waren de laatste tijd zo trots op Nicki Minaj, maar helaas koos ze toch weer het verkeerde kledingpad met deze outfit. Het rode doorschijnende topje staat ontzettend ordinair en vloekt met de roze Saint Laurent tas. En alsof dat nog niet genoeg kleur is, kiest ze voor een paar regenboog hakken. Ga alsjeblieft weer terug naar de classy jij Nicki!
 • Rita Ora
  Zal er nog een week komen waarin we Rita Ora niet in deze rubriek tegenkomen? De zangeres koos voor een catsuit in fout synthetisch stofje met bijhorend vestje en sneakers. Deze outfit is van haar eigen lijn voor Adidas maar mooi kunnen we dit niet noemen... eerder sleezy!
 • Mila Kunis
  Tijdens je zwangerschap wil je niets anders dan er zo comfortabel mogelijk bijlopen. Mila Kunis snapt niet dat dit niet per definitie betekent dat je er als een slons uit moet zien... Er zijn genoeg leuke zwangerschapskleedjes in plaats van een all black sportoutfit!
 • kim kardashian
  Wat moet Kim Kardashian gedacht hebben toen zij deze jurk uitkoos? Het SM korset is alleen bestemd voor in de slaapkamer. En die doorschijnende rok maakt het er echt niet beter op.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties