0

MODEFLATERSVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • britney spears
  Heeft Britney Spears de kleding gestolen van haar jongere nichtje? De outfit flatteert de zangers haar figuur totaal niet en is niet geschikt voor een vrouw van 32 jaar. Oops she did it again, gelukkig kan ze er zelf wel om lachen en weet ze dat haar outfit een lachertje is.
 • Rita Ora
  Zangeres Rita Ora kunnen we bijna de koningin van de modeflaters noemen en ze doet iedere week haar best om in deze rubriek te verschijnen. Haar geliefde Adiddas sportslippers heeft ze ingeruild voor space mountain boots. In de jurk lijkt ze net een verdwaald marsmannetje. Rita land alsjeblieft snel op het land van stijl.
 • Tara Reid
  De laatste tijd is actrice Tara Reid ontzettend tenger geworden en er is amper wat van haar over. Het lijkt net op ze een stuk stof om zich zelf heen heeft gewikkeld. Het zwarte doorzichtige stuk bij haar middel ziet er ook uit of ze het geheel zelf in elkaar heeft geflanst.
 • Taylor Swift
  Taylor Swift komt de laatste tijd vaak op de proppen met de braafste jurkjes. Voor de VMA's pakte zij uit met een kittig pakje. De letters die erop staan gedrukt maken ons aan het duizelen en daarnaast begaat ze de allergrootste modeflater: een cameltoe!
 • Amber Rose
  Amber Rose had duidelijk geen zin om zich aan te kleden en drapeerde dus maar een aantal kettingen over zich heen. Alleen gehuld in een beha en string laat zij niks aan de verbeelding over. Doe iedereen een lol en kleed je volgende keer met veel meer stof aan.
 • katy perry
  Katy Perry ging terug in de tijd en deed een Britney Spears in 2001 na. De volledige denim look maakt de zangeres ontzettend ordinair. Wel past de nieuwe neuspiercing die zij vorige week liet zetten perfect bij deze look.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties