0

modeflaters 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Cara Delevingne
  Model Cara Delevingne wou blijkbaar niet herkend worden en trok deze pizza onesie aan. In zo een outfit trek je alleen maar meer bekijks dus was Cara niet geslaagd in haar actie. We zien haar liever in haar dagelijks sporty casual looks dan deze grapjassen outfit. Alsjeblieft beloof ons dat je dit walgelijke item nooit meer aantrekt Cara?
 • Kim Kardashian
  De laatste tijd zien we Kim Kardashian vaak in stijlvolle looks die haar curves goed laten uitkomen. Deze all nude look vinden wij iets minder geslaagd van haar. De outfit, die wat te groot lijkt te zijn, is het resultaat van een DIY project waarbij ze een jurk doormidden knipte. Helaas kruipt de bovenlaag stof bij haar 'crop top' wat omhoog. Niet charmant!
 • Lady GaGa
  Van zangeres Lady Gaga zijn we wel extreme looks gewend en we kijken niet snel meer op bij één van haar kostuums (want dat zijn het). Het was wel weer raak toen zij samen met haar trouwe viervoeter in knuffelvariant arriveerde in Japan in een geheel rode outfit. Waar de twee stickers naast haar neus voor dienen, begrijpen wij niet helemaal. Een nieuwe methode om te stoppen met roken wellicht?
 • miley cyrus
  Is dit een alcohol verslaafde dakloze? Nee, het is zangeres Miley Cyrus die bijna onherkenbaar de straat op is gegaan. De outfit lijkt ze gestolen te hebben van iemands kleine broertje en samen met de muts lijkt ze zelf wel op een mannelijke variant van zichzelf.
 • Paris Hilton
  Paris Hilton's DJ carrière gaat als een speer, dit kunnen we niet zeggen van haar outfits die zij draagt tijdens haar optredens. Het geheel past beter bij een kunstschaatsster of iemand die aan ballroom dancing doet en zelfs dan vinden we het niet mooi (waar slaan die twee lapjes stof op haar borsten op in combinatie met het doorzichtige stuk stof?). De Michael Jackson handschoentjes maken het geheel er niet beter op.
 • Rita Ora 2
  Rita Ora lijkt rechtstreeks uit haar bed gerold als ze aankomt op het vliegveld. De Adidas sweater en joggingbroek zitten totaal niet flatteus. De vreselijke sportsokken in de badslippers kunnen zelfs niet bij mannen, laat staan bij een vrouw Rita!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties