0

modeflaters 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die de celebs dragen en dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Anastacia
  Kun jij je zangeres Anastacia nog herinneren? Meer dan tien jaar geleden bestormde ze de hitlijsten met haar gouden strot maar anno 2014 is daar helaas niets meer van over. Met haar outfits gaat het net zo slecht als haar carriere. Natuurlijk moet je voor een performance een speciaal lookje aantrekken, maar het rolladeverschijnsel is daarbij niet een must. De zangeres had zichzelf voor een performance in Londen gehuld in een zwarte outfit die net iets te klein is. Jammer!
 • Cara Delevingne
  Is dit Cara Delevingne of Miley Cyrus? Heel leuk hoor deze funky outfit van Cara maar wij zien haar liever in een joggingbroek en dat zegt veel! Het is net teveel van het goede met de zonnebril, het omgeknoopte doekje en de kniekousen. Je weet dat je beter kunt Cara!
 • Iggy Azalea
  Anno 2014 gaat er niets boven een bolle booty. Eén dame die zeker hoog scoort op de ranglijsten is Iggy Azalea. Haar al dan niet echte derriere heeft ze voor een performance gestoken in een oranje legging die nogal hooggesloten is in combinatie met een crop top. Dé manier om je grote achterste te benadrukken, maar mooi is anders. We zouden haar wel een keer in écht een stijlvolle outfit willen zien.
 • Sofia Vergara
  Bombshell Sofia Vergara kun je eigenlijk uittekenen in sexy dresses die haar wulpse figuur benadrukken maar op deze foto die we van de Modern Family actrice vonden, is dat zeker niet het geval. Sofia draagt een te grote joggingbroek met een gat erin en daarboven een simpel los t-shirtje en een vest om haar heupen. Als kers op de taart heeft ze haar voeten in Crocs gestoken. Wij hopen vurig dat dit voor opnames is... Het zal toch wel?!
 • Lindsay Lohan
  Kan er iets ordinairders zijn dan Lindsay Lohan? Het lijkt er niet op. De gevallen actrice is hier op de foto gezet op het strand van Mykonos waar ze met een schattig kindje op haar arm rondliep. Een panterprint kan heel leuk staan, mits goed gestyled, maar met een netje erover valt er niets meer aan te doen: het is een verloren zaak.
 • Miley Cyrus
  Wij denken steeds vaker dat Miley een steekje los heeft dankzij de foto's die ze plaatst op Instagram. Naast dat ze haar bebloede tandvlees met de wereld deelde, legt ze zichzelf ook veelvuldig vast met een klein knotje op haar hoofd. Niet echt charming, zeker in combinatie met deze bij elkaar geraapte outfit. Roze en rood zijn bijvoorbeeld nimmer een mooie match, NIMMER.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties