0

modeflaters 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die de celebs dragen en dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Selena Gomez
  Selena Gomez gaat naar een premiere en dacht goede sier te maken met een slangenvelletje. Zelfs begin 2000 toen wij op de redactie 13 jaar waren, zouden we niet dood gevonden willen worden in deze ordinaire outfit!
 • Elle Fanning
  Er lijkt bijna niemand zo hardleers te zijn als Elle Fanning. Elke dag gaat ze de deur uit in een outfit die de actrice ontzettend flets maakt. Waarom durft niemand van haar vrienden te zeggen dat het dus écht niet voordelig is om bij een lelieblanke huid zulke 'net-niet kleuren' te dragen.
 • pixie lott
  Ken je het Britse popsterretje Pixie Lott nog? Een aantal jaar geleden had ze in een hit met het nummer Mama Do maar anno 2014 kan ze alleen nog aandacht trekken met een bijzondere outfit. Maar in plaats dat de aandacht naar haar zangkwaliteit gaat, is deze enkel gericht op haar poes. Waarom doe je zo'n outfit in godesnaam aan?
 • Lindsay Lohan
  Actrice Lindsay Lohan heeft er al drie levens op zitten en dit is aan haar lichaam te zien. Op 28-jarige leeftijd ziet de Amerikaanse eruit als 86 jaar en dat rare badpak helpt daar niet echt bij.
 • Lena Dunham
  Dat actrice Lena Dunham geen size zero heeft moge duidelijk zijn en dat is helemaal niet erg, zo lang je maar weet hoe je jezelf moet kleden. Lena blijft de plank misslaan en kiest ervoor om de deur uit te gaan in een veel te kort jurkje dat erg ongunstig is voor haar teint. Dit kan zoveel beter!
 • Miley Cyrus
  Zangeres Miley Cyrus

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties