0

modefalters 22 juli 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebsdragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Actrice Ashley Tisdale
  Ashley Tisdale kennen we als het meisje meisje uit verschillende films, maar hier is er van dat girly meisje niet heel veel over. Ze draagt een comfy outfit, prima, maar haar shirtje lijkt nét te heet gewassen te zijn. En spotten we daar nu zelfs vlekken op haar sweatpants?
 • Cressida Bonas
  Cressida Bonas, inmiddels het ex vriendinnetje van Prince Harry, zag er tijdens hun date periode altijd uit om door een ringetje te halen. Met dat het uit is, is ze ook haar stijlgevoel verloren. Bij deze look is ze 's ochtends vergeten haar nachtjapon te verwisselen voor een normaal jurkje en de All Stars, normaal leuke schoenen, maken het niet echt beter.
 • Zangeres Pink
  Pink is een dagje op stap met manlief en dacht waarschijnlijk hoe korter hoe sexyer, want ze heeft hier gekozen voor een wel héél kort jurkje. Daarop draagt ze een soort slabbertje met de tekst 'Go fuck': niet helemaal een gepaste tekst voor een vrouw van een 35 met kids.
 • Zangeres Pixie Lott
  Zangeres Pixie Lott spotten we wel vaker met speciale outfits en dat is opzich helemaal niet erg. Hetzelfde geldt voor dit jurkje. Prima jurkje, ietwat aan de hele korte kant, maar verder als zij dit mooi vindt dan kan dat natuurlijk. Waar wij meer over struikelen is haar make-up keuze. Less is more zeggen ze wel eens en misschien zou Pixie daar een keer naar moeten luisteren. Op zowel haar ogen als haar lippen zit onwijs veel make-up en in combinatie met haar drukke jurkje we weten dan ook niet waar we moeten kijken.
 • Sofia Vergara
  Sofia Vergara kennen we als de sexy Latina van Modern Family maar daar blijft hier niets van over. De bombshell heeft haar vrouwelijke figuur verhuld onder een maxijurk, waar op zich niets mis mee is, zolang het maar niet zes maten te groot is. Waarom Sofia, waarom?
 • Cameron Diaz
  Cameron had duidelijk zin in een polkadot, want hier kun je niet omheen. Ze draagt een zwarte sheer jumpsuit met gouden stipjes. In de film Sex Tape bewijst ze maar weer eens hoe fantastisch ze eruitziet maar door dat te verbergen in dit losvallende pakje krijgt ze optisch juist meer kilo's. En spotten we nou een corrigerend broekje onder haar outfit? De rode lipstick staat wel echt stunning!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties