0

modeflaters 15 juli 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • khloe kardashian
  Goed, we begrijpen best dat het fijn is om lekker comfy op reis te gaan maar wat Khloé Kardashian hier aan heeft getrokken doet werkelijk niets goeds voor haar figuur. Normaal slankt zwart altijd af, maar Khloé lijkt in dit zwarte trainingspak juist een tikkeltje zwaarder dan normaal. Zonde, want de reality-ster heeft de laatste tijd zo'n geweldig figuur!
 • britney spears
  Even voorop gesteld: wat ziet Britney Spears er fit uit! Maar helaas heeft dit geen gevolgen voor haar modegevoel. We spotten haar in een witte croptop met een rare vorm, een strak khaki broekje en vreemd wedges met spikes. Drie compleet verschillende stijlen die bij elkaar duidelijk niet werken. Haar grote lach maakt het een beetje goed, maar toch jammer dat we haar niet eens een keer in een goede outfit spotten!
 • katie holmes
  Hartstikke hip hoor om mee te gaan in de tuinbroek-trend, maar waarom kiest Katie Holmes voor dit bizar wijde exemplaar? Het lijkt deze week wel de week van vrouw onvriendelijke outfits, want ook dit tuinpak doet niets voor het slanke lichaam van Katie. De grote bohemian tas is afzonderlijk heel leuk, maar bij deze look staat hij eerder wat lomp dan fashionable. Om het geheel te redden had de brunette nog kunnen kiezen voor hoge killerheels, maar in plaats daarvan koos ze voor platte sandalen, jammer!
 • Aubrey O'Day
  Ken je het programma 'Making The Band' op MTV nog? Deze Aubrey O'Day deed hieraan mee en werd verkozen tot één van de leden van meidenband Danity Kane. Sindsdien is deze dame nogal fan geworden van plastische chirurgie, zoals ook op deze foto te zien. Alles schreeuwt: too much! De borsten, het te krappe (en ordinaire) pakje en dan die kniehoge leren laarzen... Wat we ook niet goed begrijpen is de huidkleurige glimmende panty. Ze showt al genoeg huid dus dan kunnen die blote benen er ook nog wel bij!
 • miley cyrus
  Op weg naar een verkleedfeestje Miley? Wij krijgen bij deze outfit een beetje een clowensk gevoel, maar waarschijnlijk trekt Miley hier zich toch niets van aan. De zangeres doet lekker waar ze zelf zin in heeft en dat laat deze look dan ook perfect zien. De felgekleurde Chanel jumpsuit met wijduitlopende pijpen, in combinatie met de bloem in het haar, het hoge knotje en de glitterlaarsjes geven Miley een beetje een kinderlijke uitstraling.
 • BP_23654879
  Dit is weer zo'n typisch gevalletje van nét niet. Bracha van Doesburg probeert het wel, maar deze witte jurk doet haar ouder én witter lijken dan ze is. Door de ietwat hoge kol bij haar hals en de witte sandaaltjes wordt het een tuttig geheel. Ook had ze de jurk misschien nog even moeten strijken, want rond haar middel zijn toch echt een paar kreukels te zien. Bracha kan de volgende keer beter een voorbeeld nemen aan haar vriendin, die er wél in is geslaagd een hippe outfit te creëren.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties