0

modeflaters 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Fergie
  What happened?! Het lijkt net of Fergie zo uit haar bed komt rollen na een veel te zware nacht. Haar lokken hangen onverzorgd langs haar gezicht en zowel het shirt als de blouse is veel te groot. Haar outfit doet ons denken aan zo'n typische filmscène, waarbij ze na een wilde nacht weer vertrekken in het overhemd van de man. Ook bij Fergie doet deze look ons daar aan denken en al helemaal in combinatie met haar rode vermoeide huid en de trashy rode lippen. Niet echt een classy outfit dit, jammer.
 • Kourtney Kardashian
  Kourtney is stunning gedurende haar zwangerschap, dat is zeker waar, maar misschien loopt ze op deze manier wel een blaasontsteking op of wordt het ongeboren kindje straks nog verkouden. Het jurkje is naar onze mening namelijk net even wat te kort voor als je zwanger bent. Dan kan het lekker weer zijn… maar een Marilyn Monroe momentje is nu natuurlijk niet heel chic. Daarnaast gebruikt ze haar mooie handtas als boodschappen tas. Waarom laat ze die niet thuisbezorgen? Zonde, want deze tas komt daardoor ook vrij goedkoop over.
 • Lady Gaga
  Oké ladies, kijk eerst maar eens drie keer goed wie dit nu eigenlijk is. Van haar goede lichaam is hier namelijk niet heel veel meer te zien en de hairdo komt ook uit het jaar nul. Toch is dit de altijd extravagante Lady Gaga. Zilver is natuurlijk altijd nog wel een beetje apart, maar niet zo extreem als dat we van de zangeres gewend zijn. Daarnaast is dit niet helemaal de juiste maat. Het jasje lijkt veel te groot, terwijl haar broek juist eerder een paar maten te klein lijkt rond haar middel. Waar is het goede lichaam van de zangeres gebleven? Maakt ze zich klaar voor een lange winterslaap? En dan dat haar, nou ja laten we in ieder geval hopen dat ze morgen een andere pruik draagt.
 • Paris Hilton
  Wauw, kijk nog maar eens goed inderdaad want deze oudere vrouw onder die fantastisch grote hoed is Paris Hilton. Ze draagt dan wel een vrij kinderlijke print, maar het model van de jurk maakt haar oud en dan al helemaal met die schoenen eronder. Hallo?! Wat zijn dat?! De zwarte schoenen maken zelfs haar voeten oud lijken. Waarom heeft ze niet gekozen voor simpele sandaaltjes om haar outfit nog enigszins stijl te geven? Echt onwijs jammer van de hoed, want dat is een duidelijke keeper… Vooral voor Paris momenteel, want met zo'n outfit wil je natuurlijk niet gespot worden.
 • Rita Ora
  Rita Ora, Rita Ora, wat moeten we nou met deze vrouw. Heel tof dat ze helemaal voor haar eigen stijl opkomt hoor, maar dit kan echt niet. Wat is dat wat ze om haar benen draagt? Een hele berg denim, maar wat, in hemelsnaam, moet dit lappending voorstellen? In combinatie met haar sportbeha lijkt het net alsof ze geen tijd meer had om zich écht aan te kleden. Wat moet haar styliste gedacht hebben, of heeft ze die zojuist ontslagen en is dit dus juist haar paniekoutfit?
 • Susan Visser
  Actrice Susan Visser heeft duidelijk haar best gedaan, alleen slaat ze de plank volledig mis. Ze draagt een jurkje wat je alleen thuis tijdens een warme BBQ zou dragen en dan vooral met die korte bolero eroverheen. Die heeft ze waarschijnlijk teruggevonden in een oude tas van een aantal jaar geleden maar die bolero's zijn niet voor niets UIT de mode natuurlijk. Ze maakt haar outfit compleet met een rommelige tas met een sjaal in haar hand en schoenen die beter gebruikt kunnen worden voor een goede wandelvakantie. Jammer.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties