0

CELEBVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Actrice Jessica Biel
  Jessica Biel lijkt een zware dag achter de rug te hebben. Ze ziet er compleet bezweet uit en ook van haar outfit worden we niet heel blij. Ze neemt de trend van de mannenblouse wel heel serieus en haar broek is net te kort. Ook haar schoenen zijn het net niet…Ze lijken te klein en we spotten zelfs een oncomfortabel drukplekje aan de buitenkant van haar voet. De volgende keer een maatje groter Jessica?
 • Zangeres Demi Lovato
  Alles lijkt erop dat Demi Lovato hier een bezoekje brengt aan de sportschool, maar niets is minder waar. De zangeres is er namelijk op uit voor een dagje shoppen, jawel in een sport outfit. Ze combineert een sporty legging met veel te grote trui, niet oversized, maar gewoon te groot. Jammer want de beauty van een tas komt hier niet echt tot z'n recht.
 • Zangeres Faith Hill
  Zangeres Faith Hill mag dan wat ouder zijn, maar dat betekent niet dat je je meteen erna kunt kleden. Ze combineert een camping broekje met een te grote blouse die haar hele lichaam laat verdwijnen. Om het nog eens extra tuttig te maken combineert ze haar outfit met een klein Louis Vuitton tasje. Als ze hem nou met een grote flapbag had gecombineerd was het nog een nonchalante outfit geweest, maar je kunt, ook aan de witte match van haar schoenen, zien dat ze over deze outfit heeft nagedacht. En daar slaat ze goed de plank mee mis.
 • Zangeres Gwen Stefani
  Gwen Stefani was duidelijk weer op de goede tour, maar nu heeft ze weer even een terugslag. Deze outfit laat ons al haar 'goede' outfits vergeten. Ze draagt een harembroek die ook nog eens te groot lijkt, met een bijpassende blouse, maar die draagt ze open omdat ze haar gaten shirt ook nog wilde laten zien. Ze maakt haar hele outfit af met gladiator sandaaltjes uit het jaar 2000 en een hoedje uit de kast van haar opa.
 • Zangeres Miley Cyrus
  Miley Cyrus is koningin van de bizarre outfits en ook hier plaatst ze haar vinger weer op de zere plek. Gek genoeg is het wel een outfit van Chanel (!). Maar wat voor één? Deze outfit is nu niet helemaal hoe we hem het liefste zien. En zeker in combinatie met haar plateau gympen en knot voor op haar hoofd worden we niet heel gelukkig van de combinatie. Zonde, want blijkbaar kost het pakje heel wat geld; maargoed, als je het dan zo combineert, ze had haar geld beter kunnen besteden.
 • Zangeres Rachel Bilson
  Actrice Rachel Bilson mag dan zwanger zijn, maar dat is nog geen vrij brief om er zo bij te lopen. Het lijkt net alsof ze haar nachtjapon nog aan heeft en zo uit bed is komen rollen. Haar haar zit rommelig, maar niet fashionable messy. Eerder onverzorgd. Ze combineert dit alles met plastic slippertjes. Het ziet er in ieder geval naar uit dat Rachel zo weer terug haar bed in duikt.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties