0

modeflaters 24 juni 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Actrice Famke Janssen
  De grote vraag bij Famke Janssen is wat ze heeft gedacht die bewuste ochtend. Het gestipte multicolour pakje is niet heel flatteus en ze maakt haar flater outfit compleet met rode clownesque flatjes. Ook is haar pakje nét even te kort waardoor ze op haar fiets voor lastige momenten komt te staan. Gelukkig heeft ze in ieder geval nog één match gevonden in haar outfit: met haar fietstas. Dat dan weer wel.
 • Actrice Victoria Koblenko
  Wauw! Wie is dit? Victoria Koblenko lijkt hier zo uit de film Maleficent gestapt. Met haar grunchy jurk en donkere make-up is ze meer creepy dan sexy en met haar hairdo versterkt ze deze enge look alleen maar. Haar lokken hangen verdwaald over haar schouder en lijken erg onverzorgd.
 • Lily Allen
  Je ziet dat Lily Allen wat heeft mee gekregen van de nieuwe trend: sporty-chique. Helaas slaat de zangeres de plank net mis. Zowel haar broek als haar trui oogt te groot en ze denkt haar combinatie fashionable compleet te maken door de zakdoek in haar haar. Jammer want dit is echt een complete mismatch én niet op de 'leuke, fashion fun' manier.
 • Actrice Tara Reid
  Tara Reid kennen we als de actrice met de vaak 'schattige' rollen maar waarschijnlijk wilde ze helemaal van dit imago af. Jammergenoeg heeft ze haar borsten net even een cupje te groot laten maken; hierdoor komt haar tengere figuurtje hier wel heel duidelijk naar voren en lijkt ze dunner dan ooit. Overigens is ook haar kleurtje met té omschrijven... net iets te oranje niet? Wel helemaal pro-Holland tijdens het WK dus, dat is dan wel nog een match.
 • Zangeres Lady Gaga
  Lady Gaga weet ons ieder moment weer te verrassen met haar outfits. Dat ze on stage helemaal uit haar creatieve dak gaat vinden we helemaal logisch, maar ze snapt wel dat ze nu overdag gewoon op straat loopt toch? Ze combineert een foute printjurk met een paars/roze bloesje wat haar oud maakt en met die sexy (NOT) pruik steelt ze helemaal de show.
 • Zangeres Rita Ora
  Inmiddels verdient Rita Ora een award voor de meest slecht gekleede celeb wat ons betreft. De zangeres heeft een ultieme misser te pakken met de trashy combinatie van haar kniehoge netpanty en haar glimmende tijgerjasje. Wie loopt er nu überhaupt in een netpanty die tot je knie loopt? Daar is toch niets sexy aan?

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties