0

PHOTOSVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Actrice Jessica Alba
  Geen idee wat Jessica Alba heeft gedacht toen ze deze broek uit de kast trok, want WAT is dat? Haar outfit is perfect als je naar de bovenkant kijkt. Lekker nonchalant een basic zwart shirt met een stoer bikerjasje erop en hem combineren met een fijne zwarte satchel bag. Maar dan…dan komt daar de broek. Hij heeft een bizar lelijke print én is veel te groot. Alsof Jessica de broek zo graag wilde hebben, maar hij er echt alleen nog maar drie maten groter was. Zonde want ze eindigt de outfit met edgy dr. Martins. Waar is de zwarte skinny die deze stoere motor-like outfit helemaal had gerockt? Waarom kies je dan voor een te groot model met glimmende streepjesprint? Jammer.
 • Angelina Jolie
  Auw Angelina, gaat het wel allemaal goed met je? De actrice lijkt hier dunner dan ooit en juist door die 'strakke' rok, of in ieder geval die rok die strak hoort aan te sluiten komen haar stokjes als benen nog duidelijker naar voren. Ook lijkt ze te verdrinken in haar top die overal, zowel bij haar armen als rond haar middel te groot is. Daarnaast vinden we het hoofd van Angelina niet heel veel geluk uitstralen. Zonde want het is zo'n mooie vrouw.
 • Actrice Naomi Watts
  Goed, we weten niet zo heel goed wat we hierover moeten zeggen. Want eigenlijk is dit een outfit waar je niet eens woorden aan vuil wilt maken. Naomi Watts slaat niet één maar wel twee planken mis zo ver mis dat ze die plank waarschijnlijk niet eens gezien heeft. Haar outfit kan namelijk écht niet. Ze draagt een maxi jurk, wat net geen maxi jurk is en combineert deze met sandalen uit het jaar 0, jammer want sandalen zijn anno 2014 helemaal hot, maar dan moet je wel de juiste dragen natuurlijk! Naomi maakt haar outfit af met een zonnebril die niet helemaal aansluit op haar neus en het jasje had ook wel een strijkbeurtje kunnen gebruiken. De tas is tot onze verbazing wel een echte topper, maar die verliest z'n waarde bij zo'n outfit als dit.
 • Actrice Elle Fanning
  We spotten actrice Elle Fanning in de nieuwe Disneyfilm Maleficent en daar straalde ze. Maar helaas zien we hier het tegenover gestelde. Deze outfit maakt Elle flets en doet echt helemaal niets voor haar lichaam. Ze draagt een niet aansluitende broek met daarop een top waar haar lichaam in verdwijnt. Behaatje vergeten Elle? Om haar fantastische misser af te maken combineert ze de outfit met goed lelijke schoenen. De schoenen zijn een soort van combinatie tussen klompen en sandalen, maar dan net niet; zoals haar hele outfit eigenlijk; net niet.
 • Model Jessica Hart
  Je zou denken dat modellen met alles weg kunnen komen, maar Jessica Hart bewijst hier het tegendeel. Haar mooie modellen body verdwijnt hier in een veel te grote broek. Wel probeert ze haar outfit nog in stijl af te maken met het grijze leren jasje, helaas. Het lijkt net of ze zo uit bed is komen rollen om snel naar een agency te gaan. Wij zouden haar alleen niet zo boeken.
 • Actrice Emma Roberts
  Emma Roberts is al bleek van zichzelf, maar ze lijkt hier helemaal wit weg te trekken. Haar top haalt totaal geen kleur in haar gezicht op en ook haar volle uitgroei doet niet heel veel goeds voor een 'verzorgde' uitstraling. Met haar sigaret in haar hand lijkt het haar allemaal niet heel veel te doen en heeft ze zo maar iets uit de kast getrokken. Vervolgens heeft ze geprobeerd leuke schoenen bij haar outfit te vinden, maar ze zijn net even te apart, dat ze niet mooi meer zijn. Jammer. De donkere wassing van haar broek is dan wel weer heel tof.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties