0

modeflaters 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Angelina Jolie
  Leer is bijna altijd sexy, maar in deze zin leggen we de nadruk op bijna. Angelina dacht de plank wel te kunnen raken volledig gehuld in zwart leer, maar het tegenovergestelde is waar. Het lijkt wel een vuilniszak waarin ze rondparadeert tijdens de premiere van Maleficent. Waarom niet gewoon een little black dress? Dit is namelijk echt een no go, door het zware materiaal en vanwege het feit dat het zoveel stof is, maakt het de actrice groter en zwaarder dan dat ze is én het lijkt dus net alsof ze van de vuilnisbelt geraapt is.
 • Kourtney Kardashian
  Als je naar het gezicht van Kourtney Kardashian kijkt, lijkt het net alsof ze zelf ook niet helemaal tevreden is met haar outfit die ze vanochtend heeft aangetrokken. Het tuniekje is wijd, veel te wijd, waardoor we het fantastische lichaam van Kourtney niet meer kunnen zien. Zou ze zich meteen in grote kledingstukken willen hullen, omdat ze zwanger is? En dan hebben we het alleen nog maar over het gewaad wat ze aan heeft, want wat dacht ze toen ze die schoenen aan trok vanochtend? Gladiator here I come?
 • Lupita Nyong'o
  Zonde, zonde, dit zijn we niet van Lupita gewend. Normaal is de actrice één van de best geklede celebs op de evenementen, maar nu sloeg de prachtige dame de plank goed mis. Haar outfit lijkt wel een circuspakje, zou ze een nieuwe rol hebben bemachtigd? Zelf lijkt ze overigens ook niet helemaal tevreden over haar outfit, want haar houding lijkt aan te geven dat ze zich niet helemaal comfortabel voelt. We hopen dat we Lupita de volgende keer gewoon weer in de lijst van de best geklede celebs kunnen plaatsen. Helaas kunnen we met deze outfit heel weinig.
 • Modeflater Naomi Campbell
  Heb je de film White Chicks gezien? En dan de scene dat de twee 'white chicks' in een zwanen outfit over de catwalk lopen? Dat is deze jurk! Alleen dan in het rood. Hij is het natuurlijk niet, maar hij lijkt er wel verdomd veel op. Naomi Campbell heeft de beste styling mensen om zich heen en dan was dit echt de beste outfit die ze uit de kast kon trekken? Een rood met zwart gecombineerde struisvogel outfit? We vonden de zwanenjurken uit White Chicks nog beter staan; en dat waren foeilelijke jurken bij mannen, kun je nagaan.
 • Zangeres Lorde
  Goed, we weten dat zangeres Lorde een wat aparte stijl heeft, maar ook zij kan soms echt buiten de lijntjes gaan. Deze outfit bijvoorbeeld. Waarschijnlijk wilde ze voor een 'classy' zwart witte outfit gaan, helaas heeft dat klassieke iets meer weg van oudbollig. Zowel de broek als de top komen uit het jaar nul en in combinatie met haar sluike haar komt dit heel onverzorgd over.
 • Gwen Stefani
  Gwen Stefani zien we de laatste tijd vaak in outfits die echt niet kunnen! Zou ze haar styliste ontslagen hebben? Ook deze outfit kan weer echt niet. Ze draagt een zwart leren, mouwloos (!) jasje. Deze lijkt overigens te groot. In combinatie met een old school broek, die ook te groot lijkt! Ze maakt haar outfit af met roze hakken en knalrode lippenstift. Normaal kan zo'n goede mismatch wel, maar bij Gwen knallen die kleuren gewoon te hard in combinatie met haar witte huidje. Haar typex nagellak maakt haar outfit er niet veel beter op.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties