0

CELEBVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Actrice Elle Fanning
  Elle Fanning speelt in de nieuwe disney film Maleficent. Het zusje van de bekende actrice Dakota Fanning lijkt haar zusje alleen niet te volgen in het kledingadvies. Haar porseleinen huidje, wat normaal juist als groot pluspunt werkt, lijkt nu dezelfde bleke kleur aan te nemen als haar witte tuniek. Waaronder ze overigens geen BH draagt én waardoor haar oma onderbroek flink doorschijnt. Waarschijnlijk probeerde ze haar outfit wat spannender te maken met de franjes aan haar benen. Maar haar schoenen, of sandalen, of tja…wat zijn het eigenlijk wat ze om haar benen draagt; lijken meer leren lapjes die met tie raps om haar benen zijn gewikkeld. Niet helemaal een go Elle, jammer.
 • Actrice Naomi Watss
  Actrice Naomi Watss heeft nog niet heel veel zon gezien en dat maakt dit jurkje pijnlijk duidelijk. De witte kleur van het jurkje weerkaatst de kleur van haar huid nog duidelijker en hebben niet een hele positieve invloed op haar uitstraling in deze outfit. Ook heeft ze haar hairdo futloos in een clipje gestoken waar we niet heel gelukkig van worden. Het keykoord om haar nek maakt de misser helemaal af. Jammer van de tas, want dat is stiekem een heel mooi item, alleen zelfs die droomtas weet deze outfit niet op te krikken. Helaas en vooral pijnlijk. Zonnebankje pakken binnenkort Naomi?
 • Diane Kruger
  Diane Kruger is waarschijnlijk als een 'andere rol' wakker geworden vanochtend, misschien denkt ze dat ze in een treasure toeristen film speelt met haar toeristen hoedje en haar bloemige rok. Deze outfit is het zeg maar, net niet. Het hoedje in combinatie met de bril maken haar oud en stoffig en ook haar shirt lijkt stoffig te zijn, maar dan in de letterlijke zin van het woord. Hij lijkt verwassen zwart en bij haar mouwen en middel is het shirt net wat te kort. Dit alles in combinatie met het omslag-bloemen-rokje krijgt een dikke 10 als mode misser.
 • Kaley Cuoco
  De Amerikaanse actrice Kaley Cuoco ziet er normaal bijzonder goed uit. Zeker in de films die ze speelt komt ze goed uit de verf. Maar misschien om juist deze pieken wat te compenseren kiest ze in haar dagelijks leven voor een slordige uitstraling. Vanochtend had ze waarschijnlijk haast, te zien aan haar warrige haar en aan het feit dat ze vergeten is om ook nog ondergoed aan te trekken. De dame heeft al een flinke voorgevel en dat is dan niet een heel goed idee om deze twee zonder buste houder vrij te laten. Als dit al zo op de foto staat willen we liever niet weten hoe de actrice echt voorbij liep.
 • Tennister Serena Williams
  We hebben hier niet heel veel woorden voor. De tennisster Serena Williams ziet er op de baan altijd verbluffend uit. Ze draagt de mooiste sportpakjes met felle kleurtjes waardoor haar donkere exotische huid goed uitkomt. Helaas heeft ze daar vanochtend niet echt rekening mee gehouden, maar koos ze meer voor de camouflage tint. Sowieso snappen we niet zo heel goed waarom ze een hele body aan heeft. Serena heeft een fantastisch lichaam en dan probeert ze het in zo'n printje te verhullen, ook nog eens met lange mouwen. Om haar verhullende outfit af te maken heeft ze een grote hoed én een grote zonnebril op haar hoofd. Misschien wilde Serena gewoon incognito een dagje op het strand liggen; dat zou de camouflage en verhullende accessoires verklaren.
 • Zangeres Mariah Carey
  Heb je ooit wel eens een poging gedaan om op de zeemeermin te lijken? Mariah Carey wel! En het lijkt nog bijzonder goed! Alleen is dit dan niet de mooie Disney Ariel, maar uhm… iets anders. Haar blauwe gewaad laat Mariah echt een midget lijken en met de boobsplit wordt een poging gedaan om vooral daar naar te kijken natuurlijk. Maar als we eerlijk zijn lijkt Mariah haar lichaam door haar forse borsten ook vrij groot en … aanwezig. De zangeres koos voor zilveren accessoires om haar glinster outfit helemaal af te maken. Helaas pakken ook de accessoires niet heel goed uit. Haar handschoentjes zijn écht '70 en niet bepaald retro hip, maar gewoon een no go. eigenlijk is deze hele outfit gewoon een NO GO.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties