0

MODEFLATERSVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Hilary Duff seen with husband Mike Comrie and son Luca
  Hilary Duff had duidelijk zin een chill-dag. Daarom trok ze de trui van haar vriend uit de kast (lekker praktisch), een gescheurde spijkerbroek (voor die nochalante edge) en haar oude ballerina's (want ze zitten zo lekker). Prima, maar niet echt geslaagd.
 • Costume Institute Benefit Gala 2014
  Wat Kate Upton dacht toen ze deze jurk (Dolce & Gabbana) naar een rode loper event, dat is ons een raadsel. Het staat namelijk niet bepaald flatteus en maakt haar schouders en heupen een stuk breder dan ze zijn. Zonde! Maar, haar borsten daarentegen, die verdienen wel een pluim.
 • Miley Cyrus in Concert - Birmingham
  Tsja, we zijn een hele hoop gewend van Miley, maar dit is toch wel weer een dingetje. Het ontzettend veel te hoog uitgesneden pakje in combinatie met de zilverkleurige Chanel rugzak en de attribuut die ze in haar hand heeft... Um, No! Dit is gewoon een dikke, vette NEE.
 • Rihanna heads to Dinner.
  Toen Rihanna afgelopen week uiteten ging, besloot ze dat een strakke broek geen optie was voor die avond. Nee, géén broek, dat was de oplossing! Ook haar voeten hadden een day-off nodig, dus werden ze gehuld in Chanel badslippers... En dan hebben we het nog niet eens gehad over het kapsel in combinatie met het reusachtige sportshirt... Wij hopen maar voor RiRi dat ze niet in deze outfit op date ging met vriend Drake...
 • Rita Ora at Roberto Cavali's boat during the 67th Cannes Film Festival
  Hoewel Rita Ora op weg is naar de boot van Roberto Cavali himself, heeft ze voor de gelegenheid niet zo'n fashionable pakje aangetrokken. Haar make-up en haren zitten prachtig, maar de onflatteuze blouse in combinatie met de panterprint en turquoise details, is volgens ons niet echt geslaagd. Hopelijk is het geen Cavalietje.
 • Sarah Jessica Parker and twins walking around West Village
  Sarah Jessica Parker lijkt haar uiterlijk een beetje te laten versloffen sinds ze de kids heeft. Zo wordt ze regelmatig in onflatteuse outfits gespot en deze week kunnen we er weer één aan het lijstje toevoegen. Je denkt misschien dat SJP net uit de sportschool komt, maar niets is minder waar. Ze ging gewoon even een blokje om met haar spruit en besloot voor een comfortabele outfit te gaan. Begrijpelijk, maar dat maakt het geen minder erge blunder.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties