0

modeflaters 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Lea Michelle
  Lea Michelle heeft een mooi koppie en zeker haar stem blaast ons iedere keer weer weg. Jammergenoeg krijgt ze dit keer op keer niet voor elkaar met haar outfits. Die schoenen lijken echt een maat te klein en het jurkje... Leuk jurkje hoor, maar waarom zou je onder een rood sheer jurkje een zwart topje met spaghettibandjes dragen? Kies dan in ieder geval een rood onderjurkje. Jammer!
 • Lad Gaga
  En Lady Gaga is er weer hoor en dat wil ze graag laten zien. Wauw, we kunnen hier wel uren over praten wat hier fout aan is (alles!). Haar haar, haar kapsel! Dat kan gewoon écht niet. Laten we hopen dat mevrouw zelf ook nog niet de spiegel heeft gecheckt, want dit wil je niet zien. Verder is er natuurlijk nog een item wat eruit springt: de blouse. De zangeres draagt 'm oversized als jurkje, maar dit is niet het model van het overhemd, maar dit is gewoon echt een te groot kledingstuk: daar is niets fashionable aan. De blouse in combinatie met haar ronde rode hippie bril en netpanty laat haar lijken op een celeb die net uit een afkickkliniek komt. Haar veters lijkt ze ook niet te kunnen strikken, want die liggen nog los op haar schoenen.
 • Hilary Duff
  Actrice Hilary Duff lijkt wel te solliciteren naar de slechts gekleede celeb van 2014. We zien zoveel outfits van Hilary die goed bedoeld zijn, maar dan net niet uit de verf komen. Ook nu: ze combineert leuke items, maar zijn ze allemaal net op het randje van tacky. De roodleren laarsjes horen zijn net wat té jaren '70 en haar broek zit wel heel strak om haar lichaam, zo strak dat de gaten er spontaan in zijn gesprongen. Het geen wat dan wel een plus verdient is haar shirt met laag uitgesneden mouwen. Jammer dat de beha/top onder het hemdje dit pluspunt weer tot een minpunt brengt. Waarom zou ze dan niet wat gewaagder gaan en kiezen voor een vlotte rode beha?
 • Emma Roberts
  Emma ging voor zwart en wit vanochtend: zwarte kledingstukken in combinatie met haar bleke huid en haar. Zo draagt ze zwarte schoenentjes in combinatie met witte voeten, een zwart shirt met witte armen en een zwarte muts (tijdens heerlijk weer!) met een wit porseleinen koppie eronder. Dat kan beter Emma, dat kan beter.
 • Elle Fanning
  Elle Fanning probeert er zeker fashionable bij te lopen met haar broekpak en sandalen alleen kiest ze nét de verkeerde items. Ze draagt haar zonnebloemen broekpak alsof het items zijn uit haar moeders kast; het lijkt allemaal net te groot en ook die bloemenprint kan écht niet. Haar manen lijkt ze in de kleur van de bloemen te hebben geblondeerd. Jammer voor Elle dat haar haar meer geel dan blond uitvalt.
 • Jennifer Love Hewitt
  Met de zachte stem en tengere lichaam van Jennifer Love Hewitt was ze altijd het liefste meisje uit de klas, maar van de jonge Jennifer is niet heel veel meer over. Dankzij deze outfit moesten we echt drie keer kijken voordat we zagen dat dit de knappe actrice was: ze verliest ze haar hele figuur dankzij het model van de top en de harembroek. Zonde, want als we niet beter wisten waren we haar zo voorbij gelopen.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties