0

Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Rihanna mag dan wel voor edgy en apart willen gaan, wij geloven niet dat deze outfit haar best buy is. Het lijkt eerder of ze een overalletje uit de kast heeft gehaald en doek op haar hoofd heeft geknoopt zodat ze haar huis eens onder handen kan nemen. Hoewel wij haar zonnebril wel prachtig vinden, is deze outfit met geen enkel excuus goed te praten.

Zou Katie's nieuwe achternaam Coltrui zijn? Wij spotten de actrice en modeontwerpster (nota bene) keer op keer in een o-zo comfortabele en o-zo lelijke trui. En die mouwen met flare maken het er niet beter op. Heeft ze niet genoeg nullen op haar rekening staan om een fatsoenlijke outfit te betalen? Of wil ze de mannen op dit moment op een flinke afstand houden?

We moesten even knipperen met onze ogen, maar deze foto is toch echt afgelopen week genomen (getuige haar nieuwe vriend River Viiperi aan haar arm). Denkt de erfgename nog steeds dat dit het gouden tijdperk is van de Juicy Couture, of welk merk dit ook is, velours jogging pakken? Wij hopen van niet. En dan matcht het vest niet eens qua kleur met de verschrikkelijk zittende broek... Gevalletje te heet gewassen of bril niet op?

We kunnen het niet helemaal begrijpen wat er mis is gegaan met deze outfit van Jennifer Lopez. Zou het de associaties zijn met de film Scarface? Of de verschrikkelijke make-up die ervoor zorgt dat de latina er ontzettend goedkoop uitziet? Wij hopen dat Jennifer snel dit type outfits achter zich laat.Ze heeft vast wel een kleedje van Victoria Beckham in de kast hangen.

Die Diane Kruger houdt wel van een androgene look, wij ook wel, maar niet in deze uitvoering. Het hooggesloten gestreepte bloesje is net een stapje te ver en ook de jeans is niet echt geweldig. Als je dan toch voor een mannelijke combi gaat, kies dan voor brogues in plaats van Isabel Marant sneakers. Zelfs de Louis Vuitton tassen kunnen van deze outfit geen succesnummer maken.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties