0

modeflaters 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Actrice Mila Kunis
  Mila Kunis mag dan wel zwanger zijn, maar deze outfit is voor niemand goed! Zowel de broek als de trui is te groot en haar schoenen lijken uit de eighties te komen. Kom op Mila, neem een voorbeeld aan onze zwangere dames, Doutzen en Nicolette van Dam, die lopen toch ook niet ineens in lelijke en vooral te grote broeken omdat ze zwanger zijn? Sexy en zwanger zijn tegelijk kan, alleen helaas niet op deze manier.
 • Alessandro Ambrosio 2
  Model Alessandra Ambrosio is uit fietsen geweest, maar vergeten haar wielrenbroekje te ruilen voor een normaal shortje. 'Lekker makkelijk' zal ze gedacht hebben of 'Ik zie er toch altijd goed uit, maakt niet uit wat ik draag'. Helaas, dat maakt dus wel degelijk uit. Haar roze top maakt haar kinderlijk en het wielrenbroekje kan echt niet, daarnaast zit hij ook nog eens te strak! Ongelofelijk, als je zo'n goed lichaam hebt én zoveel geld, dat je alsnog zo gespot kunt worden.
 • Jennifer Lawrence
  Sexy lijkt bij actrice Jennifer Lawrence een compleet ander begrip te zijn. Een jurk uit de verkleedkist van oma leek een goed idee, maar op de red carpet blijkt het toch een minder strak plan te zijn. Haar lange benen verdwijnen in het velours achtige gewaad en de zware make-up erbij doet helemaal niets goeds voor een sexy uitstraling. Met haar plamuur doet ze eerder haar clownesque gedrag eer aan.
 • Miley Cyrus
  De zangeres Miley Cyrus kennen we van haar extreme outfits, deze lijkt daar bij mee te vallen, maar als je goed kijkt is het toch echt wel ernstig! De outfit is een poging tot fashionable, alleen lukt het nét niet. Haar leren jasje is niet oversized, maar gewoon te groot en die schoenen! Het lijkt net alsof haar schoenen zijn afgehakt en haar tenen hangen ook nog eens over de enorme plateau rand.
 • Nicole Richie
  Nicole Richie was waarschijnlijk bang dat mensen haar niet zouden zien staan vanwege haar dunne lichaampje, dus moest ze die aandacht maar op zich weten te vestigen door haar outfit. En dat is haar gelukt, we weten alleen niet of het positieve aandacht is. Ze heeft gekozen voor een angstaanjagend lelijke jurk, waar ze gezien haar blik op haar gezicht zelf ook een beetje van geschrokken is. De jurk lijkt in elkaar geflanst met velours en see trough lappen. Haar shiny outfit maakt ze af met gestreepte puntige hakken. Not a good look!
 • Producer Stacey Rookhuizen
  Voormalig presentatrice en producer Stacey Rookhuizen laat ons weer even kind voelen. En dan vooral het moment dat je als kind zijnde de film 101 Dalmatiers kijkt. Ze doet ons namelijk enorm veel denken aan de gemene mode ontwerpster Cruella de Vil uit de schattige Disney film. Kijk naar haar hairdo, haar donker opgemaakte gezicht met evil lach en dan die cape. Zou Stacey een nieuwe rol hebben bemachtigd? Zoek zelf de verschillen tussen Stacey Rookhuizen en Cruella de Vil.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties