0

modeflaters 6 mei 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Anne Hathaway
  Auw, Anne, wat dacht je toen je die uitnodiging van de pre-party van het MET Gala op je deurmat zag liggen? 'Yes! Lekker een casual feestje waar het totaal niet van belang is wat ik aantrek, omdat er toch niemand uit de mode wereld zal zijn?' WRONG; dit is juist hét moment om alles uit de kast te trekken en Anne Hathaway gaat voor een jeans en afgetrapte sneakers: Hoe dan? Wie is deze vrouw? Ze snapt echt helemaal niets van de mode wereld en slaat keer op keer weer die plank mis. Please, someone, help haar, Rachel Zoe? Misschien een spoedcursus voor Anne?
 • Jennifer Garner
  Gelukkig gaat het algemeen bekende feit 'dat moeders zich meteen kleden als een vod' niet op voor alle celebs. Veel celebs weten, ook al zijn ze moeder, zich nog steeds tip top te kleden. Helaas hoort Jennifer Garner niet bij deze groep. Gehuld in een oud t-shirt, een afgeknipte oude broek en haar hardloopschoenen die waarschijnlijk nog op de gang stonden durft zij zich aan de wereld te vertonen. Dit is zeker een kwestie van: ik ben moeder dus ik hoef niet meer sexy te zijn. Wij denken dan alleen maar ohjee en kunnen meer eigenlijk niet uitbrengen. Er zijn geen woorden hiervoor.
 • Joan Smalls
  Het supermodel Joan Smalls ziet er bijzonder smal uit in dit visnetje. Je zou toch denken dat modellen er altijd goed uitzien omdat ze werkelijk alles aankunnen én natuurlijk door allerlei merken enorm worden gesponsord als het om kleding gaat. Helaas gaat dit niet altijd goed zoals nu. Is het een visnet of is het een visnet? Wij zien geen andere functies van dit witte gewaad en de schoenen eronder zijn ook wel een uiterste. Als het model nog had gekozen voor elegante hakjes hadden we de outfit misschien wat meer door de vingers kunnen zien, maar nu komt ze echt niet door de mazen van het net; een definite NO GO.
 • Lily Allen MF
  Lily Allen wilde graag opvallen op de afterparty van Fendi en dit is haar gelukt. De zangeres gaat helemaal los in haar bontjas van het modehuis. De lange harige struisvogel jas houdt haar warm en alsof de haren nog niet genoeg zijn, heeft ze ook nog een roze vloekend tasje mét jawel, bont erop. Misschien mist Lily Allen iemand om mee te knuffelen dat ze kiest voor deze aaibare items? Wij gaan toch echt liever voor een man dan te moeten kiezen voor dit soort verschrikkelijke items.
 • Sarah Jessica Parker MF
  Het is natuurlijk moeilijk om in je 'normale' leven te tippen aan zo'n fantastisch mode icoon als Carrie Bradshaw. Normaal lukt dat SJP nog redelijk, maar dit is ernstig. Een waarschijnlijk veel te dure broek met belletjes erop denkt ze stylish te combineren met afgetrapte sneakers. Maar doordat ze de broek zo heeft omgevouwen én de door de ruimte die we spotten lijken haar benen nog kleiner dan ze al zijn. Haar benen kapt ze af met een korte zwarte jas die meer wegheeft van vuilniszak dan van een fashionable item. Waar is de Carrie in SJP gebleven?
 • Zangeres Paloma Faith
  Zangeres Paloma Faith komt wel vaker in spannende creaties naar buiten, maar hier heeft ze gesnuffeld in een oude verkleeddoos. Ze heeft de hoed van haar overgrootopa op en waarschijnlijk heeft ze ook het overhemd van hem geleend. Het bomberjack is wel fashionable, maar de combinatie met het NY joggingbroekje laat haar outfit helaas weer dalen tot een ondergronds niveau. Waarschijnlijk heeft ze daar daarom de hakken nodig; om enigszins weer wat hoogte te krijgen. Paloma kan beter binnen blijven spelen met dit soort outfits.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties