0

modeflaters 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Rita Ora
  Rita Ora kennen we van de wat extreme outfits, maar dit is wel heel erg. De jas kan nog enigszins fashionable zijn, alhoewel wij deze cape meer associeren met een potloodventer, maar als we het gaan hebben over de schoenen of de cuff om haar nek dan wordt het teveel. Die schoenen, waarom? Maak een keus: of sneakers of high-heels of dichte schoenen of open... En dan dus die cuff om haar nek. Is de ketting te klein of is Rita stiekem een beetje kinky?
 • Sandra van Nieuwland
  Spannend, is Sandra van Nieuwland het nieuwe gezicht van het schoonmaakmerk Brillo? We willen hier niet eens meer over vertellen... dit kan gewoon niet. punt.
 • Sharon Doorson
  Soms vraag je je af wat mensen hebben gedacht toen ze vanochtend voor de spiegel stonden. Nou dat hebben we dus bij Sharon Doorson ook! HOE dan? Wat dacht je vanochtend... Tuurlijk je moet er hot uitzien on stage, maar dit kan echt niet. Het lijkt eerder een goedkoop pakje uit de verkleedkist van oma die spannende avonturen heeft beleefd dan een hippe zangeres.
 • Kim Kardashian
  Kim Kardashian blijft soms compleet de plank misslaan. Hier zien we haar weer op stap in en veredelde vuilniszak. Daarnaast kunnen we door haar see-through shirtje zien dat haar beha een tikkeltje te strak zit. En die schoenen? Die kon ze beter aan Jenny From The Block geven...
 • Rumer Willis
  Rumer Willis kent haar klassiekers. Solliciteert ze naar een rolletje in Pretty Woman 2.0?
 • Pink
  Je kan het je bijna niet voorstellen maar onder dit 'gewaad' van Pink staat een loeistrak en gespierd lichaam schuil. Waarom zo verschuilen in die lappen a la Cora Kemperman?

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties