0

modeflaters 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • BP_21510531
  Wauw. Hier hebben we haast geen woorden voor. Linda wat dacht je toen je 's ochtends voor de spiegel stond? De jumpsuit is een leuke trend, maar dan moet het wel iets goeds doen voor je figuur. Het hele lichaam van Linda verdwijnt in dit donkerblauwe doek en het zwarte losse vestje eroverheen laat haar taille helemaal verdwijnen. Gelukkig zijn de schoenen wel een lichtpuntje. Voor de rest...Jammer, we weten dat Linda beter kan.
 • BP_21511919
  Amanda Seyfried is nog een jonge vrouw, maar ze lijkt in deze outfit wel 50. De kleuren doen niets voor haar en haar huid is nog bleker dan haar shirt. Ook heeft ze haar manen slonzig hangen en totaal niets mee gedaan. Kortom een outfit waar we niet heel blij van worden en eentje die we maar al te graag vergeten.
 • BP_21515001
  Christina Aguilera was het afgelopen jaar flink wat kilo's afgevallen en er komen er nu zeker weer een paar bij nu dat ze in verwachting is was haar tweede kindje. Wél gaat ze trouw naar de sportschool maar laat daarvoor alleen haar beha thuis. Hoe zijn anders die platgeslagen memmen te verklaren?
 • BP_21518000
  Hilary Duff is de laatste tijd weer goed opweg qua stijl. Jammer dat er af en toe een flatertje tussendoor komt. Ze had beter een broekje kunnen kiezen wat net wat minder strak bij haar benen zit en ook het jasje had bij haar armen iets wat losser gemogen. De hakken maken haar fijne misser af met het witte typex kleurtje. We zouden willen dat we deze tikkeltje ordinaire outfit konden laten verdwijnen zoals typex dat zo goed kan.
 • Madonna
  We weten dat Madonna zich jong en hot voelt, maar dit kan echt niet meer. Ze denkt weg te kunnen komen met een joggingpak met een soort van verfstrepen erop. Is dit het pak van haar buurjongetje? En haar hairdo... normaal dragen mensen een pet omdat het óf fashionable is, óf omdat ze een bad hairday hebben maar Madonna kan haar bad hairday echt niet verstoppen met de pet. Zonde, deze outfit met haar droge kapsel maakt de zangeres nog 20 jaar ouder.
 • Tallulah Willis
  Tallulah Willis wilt zichzelf waarschijnlijk nomineren voor de slechts geklede celeb van 2014. Vorige week zagen we haar ook al voorbij komen in een mislukte outfit en helaas slaat ze deze week weer de plank volledig mis. Haar 'mismatch' moet er fashionable uitzien, maar wij vinden het vooral een goede misstap. De broek/legging in combinatie met de tops zijn teveel geknip en geplak. Er komen onwijs veel vakjes in voor. Wil Tallulah graag dat we haar in een hokje plaatsen?

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties