0

PHOTOS De modeflaters van deze weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Rita Ora is dol op kleurrijke outfits en wij ook, maar hier gaat ze duidelijk een stapje te ver. Een limegroen pakje in combinatie met een witte blazer en witte lieslaarzen. Yuk! Vooral dat laatste is nogal trashy...

Rita Ora is dol op kleurrijke outfits en wij ook, maar hier gaat ze duidelijk een stapje te ver. Een limegroen pakje met microskirt in combinatie met een witte blazer en witte lieslaarzen. Yuk! Vooral dat laatste is nogal trashy…

Tilda Swinton hult zich het liefst in labels en vaak doet ze dit met succes. Alleen vinden wij deze Valentino outfit niet geslaagd. De kleur past niet mooi bij haar huid en ook de stukken zelf zouden wij niet uitkiezen. Het kan zeker beter!

Tilda Swinton hult zich het liefst in labels en vaak doet ze dit met succes. Alleen vinden wij deze Valentino outfit niet geslaagd. De kleur past niet mooi bij haar huid en ook de stukken zelf zouden wij niet uitkiezen. Jullie wel?

Britney Spears verschijnt op premieres compleet in de glamour steigers, maar in het dagelijks leven woont ze in een joggingpak. Jammer, want iets meer moeite doen kan heus geen kwaad.

Britney Spears verschijnt op premieres compleet in de glamour steigers, maar in het dagelijks leven woont ze in een joggingpak. Jammer, want iets meer moeite doen kan heus geen kwaad.

Hetzelfde geldt voor Natalie Portman. Glamorous at night en slonzig gedurende de dag. Met een simpele outfit is op zich niets mis, maar dit geheel is wel erg rommelig. Een te groot shirt, een lelijke tas en espadrilles (een schoen dit op dit moment helemaal hot zijn) die vast niet meer dan een tientje hebben gekost. Jammer!

Hetzelfde geldt voor Natalie Portman. Glamorous at night en slonzig gedurende de dag. Met een simpele outfit is op zich niets mis, maar dit geheel is wel erg rommelig. Een te groot shirt, een lelijke tas en lelijke espadrilles (een schoen dit op dit moment helemaal hot is maar niet zo goed uitpakt in deze versie) . Jammer!

Paris Hilton heeft een patchwork jurk gemaakt van de oude bloemetjesgordijnen van haar oma. Why?!

Paris Hilton heeft een patchwork jurk gemaakt van de oude bloemetjesgordijnen van haar oma. Why?!

Deze outfit had potentie, ware het niet dat de top een verschrikkelijk model heeft. Niemand ziet er charmant uit daarmee!

Deze outfit van Reese Witherspoon had potentie, ware het niet dat de top een verschrikkelijk model heeft. Niemand ziet er charmant uit met zo’n exemplaar!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties