0

PHOTOS De modeflaters van deze weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Katie Holmes gaat de deur uit in een rok met daarop een wit shirtje. Het enige wat ze vergeet is een essentieel onderdeel van een vrouwenoutfit... De beha! Het lijken nu twee uitgelekte theezakjes terwijl ze veel beter tot haar recht zouden komen als ze wél een beha zou dragen.

Katie Holmes gaat de deur uit in een rok met daarop een wit shirtje. Het enige wat ze vergeet is een essentieel onderdeel van een vrouwenoutfit… De beha! In dat wijde shirt lijken het nu net twee uitgelekte theezakjes terwijl ze veel beter tot haar recht zouden komen als ze wél een beha zou dragen.

Jammer deze outfit van Candice Swanepoel! Ze is zo'n mooie vrouw, maar dit witte laken doet niet veel goeds. Die twee gelige bandjes waarmee het op haar schouders blijft hangen, zijn helemaal verschrikkelijk.

Jammer deze outfit van Candice Swanepoel! Ze is zo’n mooie vrouw, maar dit witte laken doet niet veel goeds. Die twee goudgele bandjes waarmee het op haar schouders blijft hangen, zijn helemaal verschrikkelijk.

De zwangere Jessica Simpson gaat op stap in deze beachy kleding. Oké, ze is zwanger, maar deze oma-jurk is alles behalve flatterend.

De zwangere Jessica Simpson gaat op stap in deze beachy kleding. Oké, ze is zwanger, maar deze oma-jurk is alles behalve flatterend.

Waar Paris Hilton normaal gesproken op en top gestyled over straat gaat, lijkt het nu of ze alleen maar tijd heeft gehad om haar haar te doen. Dit pak is meer iets om in weg te kruipen onder een groot deken en er vooral niet onder vandaan te komen.

Waar Paris Hilton normaal gesproken op en top gestyled over straat gaat, lijkt het nu of ze alleen maar tijd heeft gehad om haar haar te doen. Dit pak is meer iets om in weg te kruipen onder een groot deken en er vooral niet onder vandaan te komen. En spotten wij daar een (baby)buikje?!?!

Jennifer Lopez kiest voor een feestelijke outfit! Jammer alleen dat dat witte shirtje zo basic is en dat het lijkt dat die rok uit de verkleedkist komt. Door de vorm van de rok en de hoge taille laat het J-Lo ook onnodig vol lijken...

Jennifer Lopez kiest voor een feestelijke outfit! Jammer alleen dat dat witte shirtje zo basic is en dat het lijkt dat die rok uit de verkleedkist komt. Door de vorm van de rok en de hoge taille laat het J-Lo ook onnodig vol lijken…

Nathalie Portman verschijnt op een feestje in deze lange jurk die door de glimmende stof helaas erg goedkoop oogt. Jammer!

Nathalie Portman verschijnt op een feestje in deze lange jurk, waarschijnlijk van Dior, die door de glimmende stof helaas erg goedkoop oogt. Jammer!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties