0

PHOTOS De modeflaters van deze weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Britney Spears

Britney Spears schaamt zit niet voor wat cellulitis en een slappe buik en hult zich gewoon doodleuk in een walgelijk geruit shortje en een te korte zwarte top. En heb je die sokken al gezien? Charming!

Julianne Moore

Julianne Moore is een beeldschone vrouw en heeft een topfiguurtje. Helaas komt dit laatste niet echt uit in de zwarte jurk die ze hier draagt. De taille zit veel te hoog en de glimmende stof en plooien doen haar pompeuzer lijken dan ze is. Jammer!

Heidi Klum

Heidi Klum is lekker op vakantie en heeft een niet al te mooie zwarte jurk hiervoor uit de kast gehaald. Wat ons het meest irriteert zijn de vreselijke sandalen. Is er iemand die deze ooit mooi heeft gevonden?

Anja Rubik

Eerder waren wij nog te spreken over model Anja Rubik; we noemden haar zelfs een heuse stijlconcurrent van Miranda Kerr. Maar dankzij dit rode vampieroutfitje is ze meteen gedegradeerd tot de mode-afvoer.

Linda Evangelista

Was het stijlicoon van model Linda Evangelista Galadriel van Lord Of The Rings? Waarom zo veel lagen stof in deze Marchesa jurk? Het laat haar onnodig voller lijken.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties